De energietransitie is in volle gang. Logisch, gezien de strakke Europese doelstellingen die we in 2050 moeten halen. Waar traditionele energiebedrijven bezig zijn om te overleven, spelen veel nieuwkomers op de markt goed in op alle veranderingen die de energietransitie teweeg brengt. Ook netbeheerders stellen zichzelf de vraag wat hun toekomstperspectief is. In hoeverre is de huidige dienstverlening nog relevant in de toekomst? Hoe maak je jouw organisatie wendbaar voor de kansen die gaan komen?

Waar we je graag mee helpen.

Tijdelijk extra inzet

Bij uitval, uitstroom of tijdelijk toename in werk. Vaak kunnen wij snel de juiste professionals leveren. Dat kan op individuele basis, maar ook een team van verschillende professionals behoort tot de mogelijkheden. Onze consultants zijn geselecteerd om zich een omgeving snel eigen te kunnen maken en worden ondersteunt door een support team van inhoudelijk experts, coaches en relatiemanagers.

Team optimalisatie

Efficiënter of effectiever werken met je team? Meer kunnen produceren met minder mensen? Met lean consultants, experts in procesmining of robotisering en agile specialisten kunnen we de prestaties van een team aanzienlijk verbeteren. Maar ook HR- en engagement programma’s behoren tot de mogelijkheden om een team beter te laten functioneren.

Workforce projecten

Bij achterstanden of grote pieken in werk door crises, veranderende wet- en regelgeving of snelle groei kan het tijdelijk geïsoleerd oppakken van werkvoorraden uitkomst bieden. Zeker bij werk van repeterend karakter zoals juridische dossiers, klachten, facturatie of credit management. Vaak tegen een vooraf vastgestelde prijs zodat je verzekerd bent dat je niet voor verassingen komt te staan. EIFFEL is dé specialist in Nederland in het neerzetten van succesvolle administratieve projecten.

Waarom klanten voor EIFFEL kiezen.Uitstekende professionals

Via EIFFEL krijgt je organisatie toegang tot de beste professionals voor jouw sector. We recruiten specifiek op eigenschappen die nodig zijn om als consultant het verschil te maken bij jou als klant. Door onze jarenlange ervaring, weten we welke mensen nodig zijn om interim-opdrachten tot een succes te maken. Waar we op selecteren? Onze professionals zijn in ieder geval zelfstandig, zelfstartend, sociaal en passen zich gemakkelijk aan. En niet onbelangrijk: ze hebben lef. Van iedereen die bij ons solliciteert, nemen we zo'n 5% aan. Een pittige selectie dus waar alleen de beste professionals doorheen komen.Meer dan alleen interim

"Hier is onze consultant, veel succes ermee". Zo werken wij dus niet. We denken continu met je mee, vinden de vraag achter de vraag en lossen de kern van het probleem op. Dat betekent dat we opschalen als dat nodig is of de geplaatste consultant laten begeleiden door een van onze business consultants. Alles wat nodig is om jouw verwachting waar te maken en - waar mogelijk - te overtreffen. Het effect daarvan zien we gelukkig terug in de hoge klanttevredenheid.

Supportteam

Huur je professionals in via EIFFEL? Dan kun je rekenen op persoonlijke aandacht van een compleet supportteam. Dat zorgt ervoor dat je project vlekkeloos verloopt. De businessmanager staat altijd voor je klaar als eerste aanspreekpunt. Daarnaast heeft elke consultant een performancemanager die hem om haar begeleidt om het project zo goed mogelijk te laten verlopen. Consultants kunnen ook altijd een beroep doen op de expertise van onze businessconsultants. Die persoonlijke aandacht is volgens ons van cruciaal belang om onze consultants te laten excelleren voor jouw organisatie.


Op locatie en op afstand

Dat onze professionals zich makkelijk aanpassen, bewijzen ze tijdens de coronacrisis. Ze werken graag op locatie bij de klant, maar - nu het moet - werken ze net zo makkelijk vanuit huis. Ze beschikken over alle juiste tools om probleemloos thuis te werken. Daarnaast staat er altijd een IT-afdeling paraat om te garanderen dat het thuiswerken altijd veilig en soepel verloopt.

 

 

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,1!

Klanten die graag met ons werken

345 opdrachtgevers in 14 sectoren vertrouwen op de professionals van EIFFEL. 

Contact

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een profiel van een geschikte professional.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Liever direct contact?

Je  kan natuurlijk ook altijd direct contact met ons opnemen via onderstaande mogelijkheden.

Bel met 088 045 6789

of bereik ons via: 

Artikelen