Onze aanpak

Bij EIFFEL en Adviesbureau Thorbecke gaan we verder dan het uitbrengen van advies omtrent informatiemanagement. Wij staan klaar voor alle (overheids)organisaties, zowel klein als groot en gaan geen probleem uit de weg. Onze professionals zijn denkende doeners die actief betrokken zijn bij het implementeren en borgen van informatiemanagementoplossingen binnen jouw organisatie. Wij houden ons niet vast aan een one sits fits all-oplossing, maar luisteren naar de specifieke behoeften en uitdagingen.

EIFFEL en Thorbecke smelten talent en expertise samen om de complexiteit van vraagstukken op het gebied van informatiemanagement te lijf te gaan. Onze professionals hebben niet alleen vaardigheden op het gebied van informatie- en verandermanagement, maar kunnen ook terugvallen op de brede IT-expertise, de domeinkennis en juridische kennis binnen EIFFEL. Onze professionals realiseren een blijvende verandering, die ook na het afronden van het project verankerd blijft in jullie organisatie.

Belangrijke thema's:

Adviesbureau Thorbecke is net als EIFFEL onderdeel van Team EIFFEL. De ruim 3.000 medewerkers van Team EIFFEL richten zich op belangrijke maatschappelijke vraagstukken zoals de energietransitie, zorg, watermanagement, financial crime en maatschappelijk gevoelige juridische dossiers. Thorbecke biedt adviseurs en specialisten in gegevensbeheer, informatiemanagement, juridische zaken en vastgoedtaxaties.

Datagedreven werken

Digitale transformatie

Zaakgericht werken

Datagedreven werken

Vanuit data denken en werken is een grote opgave. Onze professionals helpen de organisatie het maximale uit de data te halen.

Digitale transformatie

Wij ondersteunen bij het implementeren van technologieën en het optimaliseren van processen die jullie operaties stroomlijnen en de dienstverlening verbeteren.

Zaakgericht werken

Wij optimaliseren jullie zaaksystemen en helpen bij het ontwikkelen van zaakgericht werken. Of het nu gaat om het vaststellen van knelpunten of projectleiding van aanbesteding tot en met implementatie.

Onze klanten werken graag met ons.

345 opdrachtgevers in 14 verschillende sectoren vertrouwen op onze professionals

We doen meer

Informatiemanagement is onderhevig aan verandering, onze professionals zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en staan klaar om aan de slag te gaan met ieder vraagstuk. Weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Arjan de Groot.

Neem contact op