Insite team eiffel logo

Footprint

Topsport en EIFFEL. We zijn sinds jaar en dag verbonden. Onze band gaat veel verder dan gewone partnerships. Samen met basketbalclub EiffelTowers, zwemploeg EIFFEL Swimmers Eindhoven en Hockeyclub AH&BC hebben we legendarische verhalen geschreven. Ook de vele topsporters en -coaches die we om ons heen hebben verzameld, helpen ons al jaren om het beste uit onszelf te halen zodat we voorblijven. Voor ons is topsport een spiegel en een bron van inspiratie en motivatie.

Als specialist in interim consultancy en detachering integreren wij de lessen uit de topsport in onze oplossingen voor klanten en partners. Dit geldt zowel voor de top van het bedrijfsleven en de Rijksoverheid, als voor gemeenten, zorginstellingen en MKB Nederland. Of ons project nou op legal, finance, process, data of projectbeheersing is gericht; onze werkwijze ademt altijd een topsportmentaliteit. Door middel van inspiratiesessies en vitaliteitstrajecten brengen wij deze werelden samen.

17 talentcoaches 780 2

Onze talentcoaches

Wij hebben een bijzondere club sporthelden om ons heen verzameld. Topsporters en -coaches die vooroplopen, grenzen verleggen en de komende jaren de nieuwe standaard bepalen, net als wij. Zij zijn talentcoach voor ruim drieduizend Team Eiffelaars, wij begeleiden op onze beurt deze talentcoaches in hun maatschappelijke carrière. Een win-win partnership, zoals we dat ook als founder van de Topsport Community ervaren en in onze rijke sporthistorie altijd hebben gekend. Van onze sporthelden leren wij wat het betekent om op het allerhoogste niveau te presteren.

Onze klanten werken graag met ons

25+ exclusieve klantensessies | 20+ inspiratiesessies

Sinds 2024 organiseert EIFFEL exclusieve klantsessies en inspiratiesessies. In de klantsessies richten we ons op diepgaande inhoudelijke thema's die relevant zijn voor de business van de klant. Onze inspiratiesessies zijn daarentegen ontworpen om, geïnspireerd door de topsport, de deelnemers uit hun comfortzone te halen en aan te zetten tot innovatieve ideeën en oplossingen voor het bedrijf. De talentcoaches, als levende voorbeelden van succes, delen hun methoden en ervaringen om de deelnemers te inspireren en te motiveren deze principes in hun eigen bedrijfsvoering toe te passen.

Rws
Amsterdam
Pzh
Zuidas

EIFFEL topsport community

EIFFEL en topsport gaan hand in hand. Het is de oneindige inspiratiebron om het elke dag sneller, slimmer en beter te doen. Maar dat voel je pas als het dicht bij je staat. Als je het kunt zien, proeven, horen en aanraken. Deel zijn van de EIFFEL topsport community bied je die mogelijkheid. Zorg ervoor dat je ons op onze social kanalen volgt zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe challenges, activiteiten en of nieuwtjes.

Verhalen

Video en audio

Verhalen

Lees hier klantcases en inspirerende succesverhalen van sporters die onze mentaliteit vormen én aantonen.

Video en audio

Beluister onze podcast "Goudspraak" en bekijk leuke clinics gegeven door topsporters voor Eiffelaars.