Ook voorblijven?

Wij noemen onze hoofdkantoren in Arnhem en Hilversum graag onze clubhuizen. Dat past beter bij het open karakter, de energie, het community-gevoel en de sfeer die er heerst. In een clubhuis is iedereen altijd welkom en dat is bij ons niet anders. Dus ja, wij ontmoeten je hier heel graag.

Natuurlijk kun je ons telefonisch bereiken. Bel met onderstaand telefoonnummer om een van onze gastheren of -vrouwen te spreken.

Bericht sturen.

Stuur je ons liever een mail of je bericht via het contactformulier? Binnen 24 uur krijg je in ieder geval een reactie van ons.

Locaties

Locaties

Liever dichtbij huis? Naast ons clubhuis in Arnhem hebben wij (werk)locaties in Hilversum, Utrecht, Den Haag, Groningen, Best, Rotterdam en Maastricht. Neem eerst even contact op voor je daar binnenstapt, dan zorgen wij ervoor dat iemand van ons aanwezig is.

Arnhem

Den Haag

Hilversum

Arnhem

Hoofdkantoor & Clubhuis

Meander 1061
6825 MJ Arnhem

Den Haag

Spaarneplein 2
2515 VK Den Haag

Hilversum

Clubhuis

Marathon 4
1213 PJ Hilversum

Best

Groningen

Utrecht

Best

Materiaalweg 6
5681 RJ Best

Groningen

Helperpark 278-6
9723 ZA Groningen

Utrecht

Papendorpseweg 97
Gebouw B – Etage 4
3528 BJ Utrecht

Maastricht

Rotterdam

Maastricht

Amerikalaan 14
6199 AE Maastricht

Rotterdam

The Mark Offices
Fascinatio Boulevard 204
3065 WB Rotterdam

Pers

Wilt u als redactie of journalist meer weten over EIFFEL? Of heeft u een verzoek voor een interview of het maken van beeld- of geluidopnames? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 0456789.

Peter Hendriks
Head of Communications

Peter Hendriks Head Communications sm