Wat we doen

Veel events, afspraken en opleidingen vinden plaats op een van onze vestigingen. Iedere locatie heeft daarbij zijn eigen karakteristiek, functionaliteiten en toch het herkenbare EIFFEL gevoel. Wij hechten bijzonder veel waarde aan het niveau van onze gastvrijheid. Ook dat is onze signatuur. 

Wij hebben drie inspirerende locaties, waarvan ons hoofdkantoor in Arnhem is.

EIFFEL Arnhem hoofdkantoor

Wij noemen ons hoofdkantoor ook wel het Huis van Kennis en Sport. De inspiratie uit de topsport voel je van de inrichting tot de sfeer die er heerst. Dus ja, we ontmoeten je hier graag!

Meander 1061
6825 MJ Arnhem

088 045 67 89
info@eiffel.nl

kantoor Amstelveen

Midden in het Amsterdamse Bos op de thuisbasis van AH&BC kunnen we de topsport letterlijk aanraken. We ontvangen onze gasten hier alleen op afspraak.

Nieuwe Kalfjeslaan 19
1182 AA Amstelveen

088 045 67 89
info@eiffel.nl

kantoor Den Haag

Met haar kantoor in de Rode Olifant, het voormalig hoofdkantoor van Esso, zit EIFFEL letterlijk midden in Den Haag. Makkelijk te bereiken met de auto en op loopafstand van het Centraal Station van Den Haag. We ontvangen onze gasten hier alleen op afspraak.

Zuid Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag

088 045 67 89
info@eiffel.nl

Bellen of mailen?

Je kunt ons natuurlijk telefonisch bereiken. Stuur je ons liever een mail of je bericht via het contactformulier? Binnen 24 uur krijg je in ieder geval een reactie van ons!

Je bericht is verzonden, bedankt!