Team EIFFEL Great Place To Work Certified 2023 24 3

Great Place to Work

Wij dragen bij aan het welzijn van onze mensen. Zowel mentaal als fysiek. Werk speelt een belangrijke rol in het leven van onze collega’s, dus we streven naar optimaal werkgeluk voor iedereen. Door opdrachten te zoeken die passen bij hun talenten, ambities en waarden. Door talent te ontplooien, een goede werk-privébalans te stimuleren en door sport en vitaliteit onderdeel te laten zijn van een baan bij EIFFEL. Daarom hebben wij met trots het certificaat Great Place to Work ontvangen.

Logo Ladder2

CO2-Prestatieladder

In onze missie om Nederland toekomstbestendig maken, richten we ons ook op verduurzaming van onze eigen bedrijfsvoering. Om dit kracht bij te zetten, kiezen EIFFEL en EIFFEL Projects voor certificering op de CO2-Prestatieladder. Dit instrument bestaat uit vijf treden en helpt ons inzicht te krijgen in onze CO2-uitstoot en bij het reduceren van deze uitstoot. Lees meer op TeamEIFFEL.nl of bekijk direct het certificaat.

Veritas ISO 27001 Thorbecke

ISO 27001 (Thorbecke)

Wij vinden privacy en informatiebeveiliging erg belangrijk. Onze onderneming Thorbecke heeft de certificering ISO 27001 behaald en heeft daarmee aangetoond dat de informatiebeveiliging procesmatig gewaarborgd is. Bekijk hier het certificaat.

Iso 9001 normec nck

ISO 9001

Bij EIFFEL hechten wij waarde aan continue verbetering. Een goed kwaliteitsmanagementsysteem helpt daarbij. De ISO-certificering voor EIFFEL en EIFFEL Projects is een van de bewijzen dat wij onze processen goed op orde hebben en daardoor kwaliteit kunnen bieden. Bekijk het certificaat.

Nen scl logo rgb online

Safety Culture Ladder

Wij dragen bij aan het welzijn van onze mensen. Daar hoort veiligheid en gezondheid ook bij. Wij herkennen dat de bedrijfscultuur sterk bepalend is voor werkgeluk en een veilig gevoel. Daarom zijn wij verheugd trede 3 te hebben behaald van het NEN Safety Culture Ladder certificaat. Bekijk hier het certificaat.