Kennis

Kennis op het allerhoogste niveau

Onze community blinkt uit in juridische, financiële en bedrijfskundige expertise. Consultants en toptalenten adviseren over strategie-executie of sluiten naadloos aan bij het team. Ook op afstand. Met veel kennis van data en ruime ervaring in integrale projectbeheersing.

Eiffelaar

Dat is er één van EIFFEL

Onze mensen zijn onze signatuur. Het zit hem in de topsportmentaliteit en aandacht voor details. Kraakheldere communicatie. Afspraak is afspraak. Als we iets beloven, komen we dat na. En als het even kan, spreken we vooraf een concreet resultaat af tegen een vastgestelde prijs. Resultaatgarantie noemen we dat.

Denken

Denkende doeners

Wij schuiven graag aan in de boardroom. Om de strategische koers te omarmen en uit te dagen. Samen nuances aanbrengen, buiten de kaders denken en een implementatieplan schrijven. Maar net zo thuis voelen wij ons op de werkvloer. Daar werken wij aan quick fixes of totaalprojecten om de bedrijfsvoering op orde te houden. Of aan duurzame trajecten om een nieuwe koers in te zetten. Met extra mensen en extra kennis zijn wij the team behind the team.

Gym

Verliefd op topsport

Revolutionair waren onze partnerships binnen het basketbal, het zwemmen en het hockey. Daar legden wij de basis voor een eigenzinnige positionering en unieke mentaliteit. En ook nu omringen wij ons met topsporters en -coaches, misschien wel hechter dan ooit. Topsport zit voor eeuwig in ons DNA. Het is de oneindige inspiratiebron om het elke dag sneller, slimmer en beter te willen doen.

17 talentcoaches 780

Gecoacht door de allerbesten

Als je zo hard groeit als wij, is het waardevol om geïnspireerd te worden door de allerbesten. Juist uit de wereld van topsport. Nergens anders is zo zichtbaar dat lef buiten de gebaande paden wordt beloond. Dat een ijzersterke mentaliteit nodig is om duurzaam te presteren. Precies daarom hebben wij 17 talentcoaches om ons heen verzameld, stuk voor stuk grootheden in de sport. Zij coachen ons en bieden de spiegel waarmee wij een voorsprong pakken.

Community2

Community based

Een Eiffelaar werkt nooit alleen. Simpelweg omdat we in de kracht van samenwerking geloven. Onze community is hecht, een netwerk van teams waarin alle disciplines en expertises samenkomen. Zo helpen we elkaar vooruit en hebben we een positieve impact op de prestaties van bedrijven, de overheid en de samenleving.

Eiffel pand small

Over EIFFEL

EIFFEL werd opgericht in 1992 en is sindsdien een toonaangevende speler in de markt voor advies, interim en detachering. In 2018 is Gilde Equity Management toegetreden als grootaandeelhouder van de organisatie. Met de toetreding van Gilde heeft EIFFEL een nieuwe groeikoers ingezet.

Marketing

Certificeringen

Wij blijven ons inspannen voor een toekomstbestendig Nederland. Door te voldoen aan normen van diverse certificeringen waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverlening en zorgen wij voor een prettige werkplek. De focus ligt hierbij op het leveren van hoge kwaliteit diensten, het vergroten van het veiligheidsbewustzijn en verdere verduurzaming van onze bedrijfsactiviteiten.

Onze topsport partners

Topsport community
H20 Esports Campus
AHBC
Nereus

Oprecht duurzaam

Écht van betekenis zijn lukt bij onze klanten. Zij raken de maatschappij, want wij werken voor organisaties die de toekomst van Nederland vormgeven. Energiebedrijven, gemeenten, de Rijksoverheid, zorginstellingen en nog veel meer. Naast meerdere ISO-normen, een energieneutraal kantoor en een bijna 100% elektrisch wagenpark investeren wij daarom vooral in onze bijdrage bij klanten. Wij werken voor organisaties die de toekomst van Nederland inrichten. Daar helpen wij om duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren en aan een succesvol toekomstbeleid te bouwen.

Tegelijkertijd investeren we bij EIFFEL in de toekomst van mensen. Door een duurzame lifestyle te faciliteren, met ruimte om in jezelf te investeren en voor jezelf en je omgeving te zorgen. Door veel aandacht te schenken aan fysieke en mentale gezondheid. En door nieuwe generaties een toekomst op de arbeidsmarkt te bieden. Wij werken samen met top-of-the-bill studieverenigingen, maar óók met JINC – een platform dat zich inzet voor jongeren met minder kansen in het leven. Omdat je afkomst nooit je toekomst mag bepalen.