Het Traineeship Financiële Instellingen richt zich op jonge professionals die op opdracht gaan bij een bank, verzekeraar of pensioenuitvoerder. Dat doen we in het hart van de organisatie met de voeten in de klei. Daar houden we van. Onze Trainees zijn analytisch, klantgeoriënteerd en oplossingsgericht. Wij waarborgen kwaliteit door maandelijkse training op het gebied van hard- en soft skills en een sterk supportteam dat ze het eerste jaar op alle vlakken bijstaat.

Vanuit EIFFEL hebben wij daarom een compleet éénjarig talentenprogramma vormgegeven. Zodat naast het leren on the job, de talenten gefaciliteerd worden met coaching, intervisie en training. De Trainees zijn vanaf de eerste dag van toegevoegde waarde en ontwikkelen zich razendsnel binnen jouw organisatie. Tijdens speciale verbetersessies kijken onze talenten verder dan reguliere werkzaamheden om efficiëntie, samenwerking en werkgeluk te boosten. Met onze topsportmentaliteit gaan wij voor het hoogst haalbare.

Hebben jouw interne medewerkers ook belang bij trainingen op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit of timemanagement? EIFFEL biedt haar strategische partners de kans om eigen medewerkers mee te laten groeien door deelname aan trainingsdagen!

We gaan graag samen voor een succesvolle toekomst, en kijken samen naar de beste oplossing. Een ding is zeker: wij halen met ons programma het beste uit toptalenten naar boven, waardoor zij jouw afdeling snel verder kunnen helpen.

 

Wil jij ook zo'n talent in jouw organisatie? Neem dan snel contact op!

Contact

Neem contact met ons op en binnen enkele dagen kan er al een trainee bij je starten!

Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.Liever direct contact?

Je  kan natuurlijk ook altijd direct contact met ons opnemen via onderstaande mogelijkheden.

Bel met 088 045 6599

of bereik ons via: 

Whatsapp