Eiffel verstevigt groei
V.l.n.r.: Jos Schoonhoven (Business Unit Director Lokale Overheid Noord), Jornt Hoekstra (Business Unit Director Rijksoverheid Privaatrecht), Bas Winkels (Business Unit Director Rijksoverheid Finance & Bedrijfsvoering) en Jeroen Müller (Business Unit Director Legal Office).

Gert-Jan Meppelink, CEO van EIFFEL: “Binnen EIFFEL werken we in kleine, hechte, autonome teams om ons te focussen op dáár waar de kansen liggen. Dat blijkt een succesvolle strategie. Twee teams die de publieke sector bedienen zijn nu zo groot geworden dat we ze splitsen. Zo houden we dezelfde marktfocus en blijven we nauw in contact met onze klanten. Deze splitsing is een groot compliment voor beide teams, want het bewijst dat we groeien.”

Nieuwe teams Rijksoverheid.

Businessteam Rijksoverheid splitst zich in drie nieuwe teams. Els Blaauw, onder wiens leiding team Rijksoverheid een forse groei doormaakte, blijft een van de Business Unit Directors. De overige twee teams worden geleid door Bas Winkels en Jornt Hoekstra, nu nog respectievelijk Business Consultant en HR Business Partner binnen EIFFEL.

Gert-Jan Meppelink: “Hier lopen high potentials rond die zo’n stap naar Business Unit Director kunnen zetten. Daar zijn wij enorm trots op. Bas levert fantastisch werk als consultant en heeft voor zijn komst naar EIFFEL veel ervaring opgedaan als controller en programmamanager. Kwaliteiten die zich in deze rol absoluut uitbetalen. Jornt startte hier 15 jaar geleden als jurist en leerde daarna in diverse rollen het complete speelveld van onze dienstverlening kennen. Na een aantal korte uitstapjes keerde hij 3 jaar geleden terug, dat wordt nu beloond met deze stap naar een directors-rol.”

Groei in Noord-Nederland.

Zo’n zelfde stap zet Jos Schoonhoven. In 2020 startte EIFFEL haar missie om te groeien in Noord-Nederland, die missie blijkt erg succesvol. Zo succesvol dat het team van Lokale Overheid Noord zich nu zelfstandig verder ontwikkelt. Jos was als Business Manager vanaf de start betrokken bij het succes, hij maakt nu de stap naar Business Unit Director.

Jeroen Müller naar Legal Office.

Het succesvolle dienstverleningsconcept Legal Office groeide de afgelopen 5 jaar naar een team van ruim 100 juristen. Met Jeroen Müller als nieuwe Business Unit Director zet het team nu een ambitieuze volgende stap. Gert-Jan Meppelink daarover: “Jeroen past perfect bij de huidige groeifase van EIFFEL en Legal Office in het bijzonder. Dankzij Ivo Bleijswijk staat ons team van juridische specialisten stevig, met veel expertise en een uitgebreid dienstenaanbod. Nu Ivo een ander team gaat leiden zijn we heel blij met de komst van Jeroen. Met zijn internationale ervaring in conceptontwikkeling, innovatie en implementatie kan Jeroen dit team naar een nieuw niveau tillen. En daarmee heel EIFFEL.”

Jeroen over zijn overstap: “Voor mij komt heel veel samen in deze nieuwe rol. Legal Office is een sterk concept, met mijn ervaring in het verder ontwikkelen daarvan kunnen we snel stappen vooruit zetten. Ik kijk ernaar uit het team te leiden en wil technologie snel een belangrijke rol geven, want we gaan vol inzetten op legal tech. EIFFEL is een succesvolle en ambitieuze club, ik weet zeker dat mijn focus op innovatie en conceptontwikkeling hier goed tot zijn recht komt.”

Stevige groeiambitie.

De uitbreiding van businessteams en de komst van Jeroen Müller, die ook verantwoordelijk wordt voor de portefeuille Innovatie & Concepts, zegt veel over het ambitieniveau van EIFFEL. De afgelopen 2 jaar is een stevige groei ingezet, zowel organisch als met het aantrekken van infrastructureel projectbeheerser Palladio en specialist in oneigenlijk grondgebruik GemVast. De komende jaren gaat het bedrijf die groei verder uitbouwen. Als specialist in finance, data en projectbeheersing, en als grootste juridische dienstverlener van Nederland. Gert-Jan Meppelink: “In veel marktsectoren helpen wij organisaties om de bedrijfsvoering en prestaties te verbeteren. Daar zit nog heel veel potentie in. Wij verwachten de komende jaren een top-3 positie te bekleden in alle markten waarin EIFFEL actief is.”