De samenwerking tussen EIFFEL en Connectr zal de collectieve kennis op het gebied van energietransitie vergroten en nieuwe innovaties binnen de energietransitie versnellen. En zo Arnhem op de kaart zetten als de energiehoofdstad van Nederland, Europa en uiteindelijk de hele wereld.

Martin Wolfswinkel, business unit director Energie & Transitie bij EIFFEL: "We vinden het belangrijk om deel uit te maken van Connectr om bij te dragen aan versnelling van de energietransitie, kennis op te doen en te delen en om ons netwerk uit te breiden. Voor de energietransitie is ‘human capital’ nodig en die kunnen wij verzorgen. Door samen te werken met Connectr kunnen we onszelf nog steviger op de kaart zetten als partner in de energietransitie. Bovendien krijgen onze consultants de kans om met interessante bedrijven en aan uitdagende opdrachten te werken”, aldus Wolfswinkel.

Jeroen Herremans, directeur van Connectr: “De energietransitie kan alleen door samenwerking tussen bedrijven worden gerealiseerd. Een groot deel van de oplossingen is er al, maar nog niet tot demonstratie of opschaling gekomen en dat heeft vaak niet met de techniek te maken. Denk aan juridische regelgeving of het procesmatig op elkaar afstemmen richting de markt. Hiervoor is extra inzet van schaars human capital nodig. Met EIFFEL brengen we de inzet van talent en expertise dichter naar de energie-ondernemer, zodat we met zijn allen kunnen versnellen."

De complexiteit van de energietransitie vraagt om een gedegen en daadkrachtige aanpak om de transitie werkbaar te maken. Wij geloven erin dat dit een combinatie moet zijn van zowel ervaren projectmanagers als jonge talenten. Naast onze ervaren consultants verwelkomen wij de nieuwe generatie, die intrinsiek en ideologisch verbonden is met de energietransitie, met open armen.

Meer weten? Neem gerust contact met mij op.

Martin Wolfswinkel
Business unit director