Samen sterker

“Sinds maart 2023 valt Primaned Projectadvies als business unit onder EIFFEL Projects. Samen met de voorheen zelfstandige labels Task, Balance en Palladio vormen we nu EIFFEL Projects. Dankzij onze samenvoeging bieden we naast onze eigen specialismes ook expertise in contractmanagement, omgevingsmanagement en andere disciplines binnen projectmanagement. Zo kunnen we onze klanten van a tot z helpen. Intern zorgt de samenvoeging voor veel kennisdeling. Onze Adviseurs Projectbeheersing brengen veel kennis mee over de private kant van projecten en andersom leren wij van onze nieuwe collega’s. Deze nieuwe kennis zetten we in bij de klant en helpt onze medewerkers om voorop te blijven lopen in de markt. En er zijn meer voordelen van de nieuwe samenwerking. Doordat Team EIFFEL op meerdere locaties in Nederland is gevestigd, bereiken we nu ook klanten in het noorden en oosten van het land die voorheen soms lastig te bedienen waren vanuit ons kantoor in Rotterdam.”

Meer ontwikkelmogelijkheden

“Doordat de verschillende labels nu één organisatie vormen, hebben onze adviseurs intern meer ontwikkelmogelijkheden. Medewerkers die zich willen verdiepen in een rol rondom projectbeheersing kunnen nu een kijkje in de keuken nemen bij de andere business units. Daarnaast kunnen de medewerkers met ambitie richting de publieke markt nu samenwerken met de andere business units binnen EIFFEL Projects. Wat we blijven doen, is de ambitie van de medewerker als uitgangspunt nemen bij de zoektocht naar nieuwe opdrachten. Wij gaan dus niet met vijf cv’s naar de klant, maar met vijf opdrachten naar de medewerker.”

“Doordat de verschillende labels nu één organisatie vormen, hebben onze adviseurs intern meer ontwikkelmogelijkheden.''

- Youri Buskens

Duurzaamheid belangrijk

“Duurzaamheid is een belangrijk thema voor ons, zowel intern als bij onze keuze voor projecten. Veel van onze medewerkers willen graag een rol spelen in de energietransitie. Dit is een sterk groeiend werkgebied. Projecten die niet of weinig duurzaam zijn faseren we langzaam uit. Intern is verduurzaming ook een belangrijk onderwerp van gesprek. Ook hier kijken we steeds naar de behoefte van onze adviseurs.”

Op naar een toekomstbestendig Nederland

“Ik ben enorm trots op de prestaties die wij met EIFFEL Projects samen met onze opdrachtgevers neerzetten. We werken aan grote infraprojecten, windmolenparken, projecten in de maritieme sector, de petrochemie, de farma-industrie en opdrachten op het gebied van technologie en innovatie. Ook ben ik trots op mijn eigen loopbaan, waarin ik kansen heb gekregen om snel door te groeien naar de mooie functie die ik nu heb. Ik zie nog veel groeimogelijkheden voor EIFFEL Projects. Onze missie is om Nederland toekomstbestendig te maken en daar gaan we iedere dag 100 procent voor. Daarnaast zien we ook steeds meer vragen op ons afkomen binnen Europa. Onze ambitie is om koploper te zijn in de markt en om onze mensen de gaafste projecten aan te blijven bieden. Zodat je, als je over een aantal jaren door Nederland rijdt, je overal onze projecten om je heen ziet en je met trots kunt vertellen: daar hebben wij met EIFFEL Projects een belangrijke bijdrage aan geleverd.”