Onze rol

Voor sommige buurten was het essentieel dat ook particuliere eigenaren, zoals Verenigingen van Eigenaren, deelnamen aan deze overstap om de uitbreiding van het warmtenet mogelijk te maken. In opdracht van Warm Amsterdam heeft EIFFEL Projects het aanbod voor particuliere eigenaren ontwikkeld.

Dit aanbod verschaft duidelijkheid over de kosten van de overstap, financieringsmogelijkheden, subsidies, planning, voor- en nadelen van de overstap, duurzaamheid van het warmtenet, actuele ontwikkelingen en isolatie. Het aanbod is getest in een van de buurten waar Warm Amsterdam zich op richt. Op basis van feedback is het aanbod en de aanpak verder verbeterd en uitgewerkt voor toepassing in andere buurten. Tot slot heeft EIFFEL Projects advies uitgebracht met concrete stappen en oplossingsrichtingen voor het vervolg.

Wilt u meer weten over deze case? Neem dan contact op met Ivo Snijders.

Hier zijn wij trots op

Dankzij onze inspanningen hebben we bijgedragen aan de uitbreiding van het warmtenet in Amsterdam en particuliere eigenaren de kans geboden om deel te nemen aan duurzame warmteoplossingen.

Onze diensten

Wij bieden binnen public en private alles om een programma, project of portfolio te definiëren en te realiseren. Dat doen we in alle fasen van een project of programma, van verkenning, voorbereiding en planstudie tot realisatie, beheer en onderhoud.