Onze rol

Als adviseur Integrale Projectbeheersing vervult de professional binnen het project eerst de rol van projectcontroller en vervolgens die van manager projectbeheersing. In deze functie ben je de processen van de gemeente Den Haag en het IPM (Integraal Projectmanagement) team aan het invullen en collega's binnen het IPM-team bewust aan het maken van hun verantwoordelijkheden. Een faciliterende rol is hierbij van belang, waarbij we zorgvuldig omgaan met de belastingcenten van de Nederlandse burger en ervoor zorgen dat deze verantwoord worden besteed.

Wat dit project, en eigenlijk alle projecten, zo interessant maakt, is de hoge mate van onzekerheid tijdens de ontwerpfase. Niemand weet precies hoe het project eruit zal zien, welke risico's we tegenkomen en welke fasering passend is. Voor de realisatie van de Middenboulevard komt daar nog bij dat we gedurende twee jaar te maken hebben met beperkte bereikbaarheid en dat we alle stakeholders en strand- en boulevardbezoekers tevreden moeten houden. Dit is slechts een greep uit het gevarieerde takenpakket van een manager projectbeheersing.

Hier zijn wij trots op

We zijn trots op de voortgang die we hebben geboekt in het project. Met de renovatie en herinrichting van de Middenboulevard creëren we niet alleen een prachtige nieuwe verbinding tussen de boulevard en het strand, maar ook aantrekkelijke openbare pleinen voor diverse activiteiten. Deze verbeteringen zullen de beleving van zowel bewoners als bezoekers van Scheveningen Bad aanzienlijk verrijken.

We dragen bij aan de succesvolle uitvoering van dit complexe project. Het waarborgen van een soepele bouwfasering, het beheersen van risico's, het coördineren van logistieke uitdagingen en het bewaken van duurzaamheidsaspecten vormen belangrijke aspecten van ons werk. We werken nauw samen met de opdrachtgever en andere betrokken partijen om ervoor te zorgen dat het project binnen de gestelde kaders en budgetten wordt gerealiseerd.

Wilt u ook controle over uw project? Bespreek uw probleem of vraag met een consultant.

Onze diensten

Wij bieden binnen public en private alles om een programma, project of portfolio te definiëren en te realiseren. Dat doen we in alle fasen van een project of programma, van verkenning, voorbereiding en planstudie tot realisatie, beheer en onderhoud.