Onze rol

EIFFEL Projects biedt ondersteuning bij het opzetten van een integrale planning die bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen, het klaarstomen van de F9 voor deelname aan de races in het voorjaar van 2023. Bovendien adviseren wij in het opzetten en borgen van gedegen processen, waarbij de nadruk wordt gelegd op tijd, kosten, risico’s en scope. Zo identificeren en analyseren wij de risico’s die impact hebben op de haalbaarheid van de doelstellingen door middel van een risicoanalyse. Hierdoor worden inzichten verschaft in de impact van de risico’s op tijd, kosten en scope van het project.

Wilt u ook controle over uw project? Bespreek uw project, probleem of vraag direct met Jeroen Suijker.

Hier zijn wij trots op

Sinds september 2021 is Primaned partner bij Forze. Sinds deze tijd zijn we betrokken bij het ontwikkelen van race auto’s op waterstof waarbij op dit moment de Forze IX gerealiseerd wordt.

Onze diensten

Wij bieden binnen public en private alles om een programma, project of portfolio te definiëren en te realiseren. Dat doen we in alle fasen van een project of programma, van verkenning, voorbereiding en planstudie tot realisatie, beheer en onderhoud.