Onze rol

In mei 2020 is Thomas van der Heide toegetreden tot het team van ArenApoort, vlak na het begin van de coronapandemie. Zijn sollicitatieprocedure vond volledig digitaal plaats, en pas enkele maanden later kon hij zijn directe collega's in persoon ontmoeten toen de beperkingen werden versoepeld. In dit gebied gaat het vaak om transformatieprojecten waarbij kantoren worden omgezet naar woningen.

Enkele projecten waar Thomas aan heeft gewerkt, zijn onder andere het Cumuluspark, Flierbosdreef, The Framebuilding, de woningen Zandkasteel Wonam en Zandkasteel AICS (Amsterdam International Community School). Later zijn daar ook het kantoorgebouw Laanderpoort en het woningbouwproject Bijlmer Sportcentrum in het Bijlmer Centrum-team bijgekomen. Tot op heden worden de projectteamvergaderingen nog steeds digitaal gehouden via Teams, wat een zeer efficiënte manier van werken blijkt te zijn.

Hier zijn wij trots op

We zijn er trots op dat we werken aan een levendige, dynamische stadswijk waar wonen, werken en uitgaan centraal staan. Tot 2030 worden er 5.700 nieuwe woningen gebouwd. Hierbij zijn er diverse vraagstukken op het gebied van duurzaamheid, parkeren, kwaliteit van de openbare ruimte en verkeer.

Wilt u ook controle over uw project? Bespreek uw vraag of probleem met een consultant.

Onze diensten

Wij bieden binnen public en private alles om een programma, project of portfolio te definiëren en te realiseren. Dat doen we in alle fasen van een project of programma, van verkenning, voorbereiding en planstudie tot realisatie, beheer en onderhoud.