Projectgebied Kop Zuidas 2 1
Integraliteit vormt de basis voor goede projectbeheersing.

Experts in projectbeheersing

Vanaf de initiatiefase tot aan oplevering en overdracht verzorgen we alle disciplines binnen projectbeheersing: scopemanagement en baselinebeheer, planning, risicomanagement, financieel management, kwaliteitsborging en capaciteitsmanagement. Onze professionals beheersen allemaal meerdere projectbeheersing disciplines en zijn in staat om de verbinding te leggen tussen de verschillende disciplines en projectfasen. We analyseren en adviseren daarom altijd vanuit het totale beheersspectrum, in plaats vanuit een eenzijdig perspectief.

In onze visie is integraliteit de basis voor goede projectbeheersing. Integraliteit betekent dat scope, tijd, geld en risico’s in samenhang worden benaderd en de
raakvlakken tussen deze aspecten worden beheerst over alle projectfasen heen.

Werk waar we trots op zijn.

Overzicht middenboulevard

De Kust Gezond

Kwaliteitsverbeteringen van de buitenruimten in Scheveningen Bad.

Kruispunt beresteinlaan 2

Verkeersveiligheid Den Haag

EIFFEL Projects heeft bijgedragen aan de verbetering van de verkeersveiligheid op kruispunt Beresteinlaan/Melis Stokelaan.

Overzicht middenboulevard

De Kust Gezond

Kwaliteitsverbeteringen van de buitenruimten in Scheveningen Bad.

Kruispunt beresteinlaan 2

Verkeersveiligheid Den Haag

EIFFEL Projects heeft bijgedragen aan de verbetering van de verkeersveiligheid op kruispunt Beresteinlaan/Melis Stokelaan.

Onze werkwijze

Onze opdrachtgevers zijn de Rijksoverheid, waaronder Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen, gemeenten, energiebedrijven en aannemersbedrijven. Wij leveren zowel professionals die op interim basis de projectbeheersing invullen, maar nemen desgewenst ook de volledige verantwoordelijkheid voor de integrale projectbeheersing over. Zo zetten wij een integraal team van risicomanagers in bij TenneT en verzorgen wij de integrale projctbeheersing van het programma Zuidasdok. Ook zijn onze planners, risicomanagers, projctcontrollers, kwaliteitsmanagers en managers projectbeheersing betrokken bij tal van projecten van gemeenten, provincies en waterschappen en diverse aannemerscombinaties.

Projects2
Controle over uw project? info@eiffel.nl 088 0456784

Onze mensen maken het verschil

Werken met passie aan maatschappelijke relevante projecten. We hebben hart voor de publieke zaak en werken met trots aan de fysieke leefomgeving waar vele mensen dagelijks gebruik van maken.

Om voor onze opdrachtgevers resultaten te behalen selecteren we de beste mensen in ons vakgebied en leiden wij zelf mensen op. Door samen met zeer ervaren consultants te werken in 'de eredivisie' van Integrale Projectmanagement maken onze medewerkers vaak een zeer snelle leercurve door en werken ze vaak jaren met trots voor EIFFEL Projects.

Wil je ook werken voor EIFFEL Projects? Ga dan naar werken bij werkenbijeiffel.nl/projects