Samen

Teamgeest maakt ons sterk

Wij geloven heilig in de kracht van samenwerking. En in diversiteit. In teams waarin uiteenlopende karakters en talenten samenkomen. Het is een van de lessen die wij leerden uit de topsport: juist de slimme combinatie van expertises maakt ons zo sterk. En achter ieder team staat de EIFFEL Community, hecht en bereid om elkaar te helpen. Een Eiffelaar krijg je dan ook nooit alleen.

Kennis2

Kennis van zaken

Wij zijn de grootste juridische dienstverlener van Nederland. En blinken uit in finance, bedrijfskunde, data en projectbeheersing. Die snelkookpan van kennis is uniek en geeft ons het comfort om de grootste corporates en de kleinste gemeenten te adviseren over strategie-executie. Of om naadloos aan te sluiten bij elk willekeurig team.

Op ons best zijn wij misschien wel in situaties met een hoge complexiteit. Bij organisaties die te maken hebben met complexe regelgeving, maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen en een belangrijke rol vervullen in onze samenleving.

Meer weten?

Bij EIFFEL geloven wij dat goed werkende teams energie, groei en identiteit geven. En bij onze topsporters zien we wat de magie van teamgeest kan doen. Daarom werken wij in een netwerk van compacte teams die klein genoeg blijven om relaties op te bouwen, kennis te delen, oprecht te luisteren en meningen te durven geven. De mooiste ideeën en oplossingen ontstaan als we mensen met verschillende talenten en expertises in onverwachte combinaties samenbrengen.

Benieuwd naar onze visie op teamprestaties en persoonlijk werkgeluk? Ik vertel je er heel graag over.

Karima van Zadelhoff-Charrat
Chief Human Resource Officer

Karima