Sociaal Domein Juristen

Klantmanagers en Consulenten

Beleid en
Kwaliteit

Sociaal Domein Juristen

Onze juristen geven juridisch advies aan uitvoering, management en bestuur, ook in politiek gevoelige dossiers. Daarnaast zorgen zij voor een goed verloop van bezwaar- en beroepsprocedures en juridische vraagstukken. Ook kunnen zij u ondersteunen bij de ontwikkeling of aanpassing van lokale wet- en regelgeving. Met expertise binnen de Participatiewet, Wmo, Jeugdwet en overige wetgeving binnen het Sociaal Domein.

Klantmanagers en Consulenten

Onze professionals zijn gespecialiseerd in verschillende onderdelen van het Sociaal Domein en zijn daarom goed inzetbaar in uw team, als Consulent Inkomen, Werk, Inburgering, Wmo, Jeugd of als Klantmanager. Ze worden opgeleid door een combinatie van (klassikale) cursussen en ervaring in het werkveld. Zo krijgt iedereen die bij ons instroomt een op maat gemaakte cursus Participatiewet en volgt iedereen regelmatig actualiteitencursussen.

Beleid en
Kwaliteit

Ons team van Beleids- en Kwaliteitsmedewerkers heeft veel kennis van de vele onderwerpen binnen het beleidskader van de gemeente en heeft teambreed met vele verschillende gemeenten, organisaties en systemen gewerkt. Hierdoor hebben onze professionals veel kennis van hoe we het beleid kunnen optimaliseren, zodat uw medewerkers zich optimaal kunnen inzetten voor de behoefte van de burger.

Onze klanten werken graag met ons.

345 opdrachtgevers in 14 verschillende sectoren vertrouwen op onze professionals.

Gemeente Arnhem
Zilveren Kruis
Dienst Toeslagen
Gemeente Amsterdam
Gemeente Den Haag

Dat is er één van EIFFEL

Onze mensen zijn onze signatuur. Het zit hem in de topsportmentaliteit en aandacht voor details. Eiffelaar Eldin Orić, medewerker Finance & Procesvoering bij het stadskantoor in Arnhem, gaat in gesprek met EIFFEL talentcoach Jacco Verhaeren. Ze bespreken hoe Eldin impact maakt bij zijn opdrachtgever, op de afdeling Duurzame Goederen waar hij aanvragen voor energiezuinige producten van gezinnen in de bijstand afhandelt. Ook deelt Eldin hoe zijn achtergrond hem helpt in zijn werk en praat hij met Jacco over zijn persoonlijke groei en ontwikkeling.

Meer weten?

EIFFEL is uw partner in het sociaal domein, waar gemeenten te maken hebben met groeiende uitdagingen. We bieden gespecialiseerde kennis en innovatieve oplossingen om de dienstverlening te verbeteren en de complexe vraagstukken aan te pakken. Ontdek hoe onze experts u kunnen ondersteunen door het gesprek met ons aan te gaan en zorg dat uw gemeente klaar is voor de toekomst.

Jeroen Daalmeijer
Business Unit Director

Neem contact op

Meer weten?

Ik ga graag eens in gesprek.Jeroen Daalmeijer
Business Unit Director

Neem contact op