Arbeidsovereenkomst

Je hebt de juiste kandidaat voor de functie gevonden, maar welke arbeidsovereenkomst stel je? Er zijn ontzettend veel soorten. Wij helpen jou de beste arbeidsovereenkomst te kiezen die past bij jouw organisatie, werknemer en functie. In de self-service portal maak je met de generator binnen 5 minuten een nieuwe arbeidsovereenkomst klaar!

Vaststellingsovereenkomst

Wil je de samenwerking met een werknemer beëindigen zonder een ontslagprocedure? Dit kan door middel van een vaststellingsovereenkomst: een contract waarmee de werkgever en de werknemer het dienstverband vrijwillig en met wederzijds goedvinden kunnen beëindigen. Bij akkoord hebben jullie samen besloten de arbeidsovereenkomst te beëindigen en is een ontslag procedure niet nodig. In de self-service portal stel je stap voor stap, snel en eenvoudig, zelf een vaststellingsovereenkomst op.

Check ontslag op staande voet

Ontslag op staande voet vraagt om snelheid. Tegelijkertijd is het een zeer ingrijpende maatregel, die niet zonder risico's is. In de self-service portal ontdek je binnen maximaal drie stappen hoe je ervoor staat en krijg je duidelijk advies over de vervolg stappen.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Ronald Frommé
Legal consultant

Neem contact op

Ronald