Hoe wij ondersteunen

Onze uitgebreide dienstverlening omvat zowel juridisch advies als juridische vertegenwoordiging in geschillen. We zijn jouw verlengstuk op juridisch gebied en nemen taken uit handen om structurele oplossingen te bieden. Onze expertise strekt zich uit tot de onderstaande diensten.

Meer weten? Neem contact op met Jules Nouwen

Schade & claims

Opzegvergoedingen

Geschillen

Schade & claims

We staan klaar om jou te helpen bij het afhandelen van schade en claims, zodat je je kunt concentreren op je kernactiviteiten in customer care.

Opzegvergoedingen

Wij begrijpen de complexiteit van opzegvergoedingen en bieden heldere oplossingen die jouw belangen beschermen.

Geschillen

Onze ervaren juristen zijn bekwaam in het oplossen van geschillen met snelheid en precisie.

Contractbeoordelingen

Algemene voorwaarden

Contractbeoordelingen

Voordat je een contract ondertekent, zorgen wij ervoor dat je de juridische implicaties volledig begrijpt en beschermen we jouw belangen binnen customer care en schade & claims.

Algemene voorwaarden

Wij helpen bij het opstellen en beoordelen van algemene voorwaarden om ervoor te zorgen dat ze aan alle juridische vereisten voldoen.

Onze klanten werken graag met ons

Eneco
Enexis
Fudura

Meer weten?

Met onze flexibele werkwijze en diepgaande juridische kennis, ontzorgen we niet alleen jouw juridische afdeling binnen customer care en schadebehandeling, maar helpen we ook andere afdelingen met de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Dat is wat je van EIFFEL kunt verwachten

Klaar om de uitdagingen van customer care en schade & claims in de energietransitie aan te gaan met een betrouwbare juridische partner aan je zijde? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe EIFFEL jouw organisatie kan ondersteunen in deze spannende reis naar een duurzame toekomst in de energiesector. Samen kunnen we de weg vrijmaken voor groei en succes binnen customer care en schade & claims.

Neem contact op met Jules Nouwen

Jules Nouwen

Raket eiffel