Interim professionals

Talentenprogramma

Oplossingen

Interim professionals

Onze financials en bedrijfskundigen kennen de overheid door en door. Maar ze zíjn niet de overheid en dat levert een groot voordeel op: door in vele keukens van Rijksoverheidsinstanties te kijken, nemen ze specifieke kennis, vakinhoudelijke ervaring en best practices mee naar uw organisatie. Ze zijn razendsnel ‘up to speed’, hoogopgeleid, pragmatisch, gestructureerd en kunnen snel schakelen. Juist daarom doen onze professionals het uitstekend bij overheidsorganisaties, waar de maatschappelijke druk en integriteit hand in hand moeten gaan met snelheid en flexibiliteit.

Talentenprogramma

Onze toptalenten zijn hoogopgeleid en net afgestudeerd, maar bovenal hebben ze het EIFFEL DNA: representatief, enthousiast, flexibel en uitblinkend in communicatie. Zo zijn ze direct een meerwaarde binnen uw team, terwijl wij ze in een tweejarig opleidingsprogramma blijven opleiden tot overheidsfinancial. Alles wat ze vandaag leren, brengen ze morgen bij u in de praktijk.

Oplossingen

Wij werken in expertiseteams en delen graag kennis, juist met teams die op een verrassend thema écht iets nieuws toevoegen. Daarom zijn onze professionals altijd op de hoogte van de laatste finance ontwikkelingen, zoals Fin Tech of Agile Controlling. Vanuit hier ontwikkelen we concrete totaaloplossingen. Pragmatische verbeterslagen die uw strategie werkzaam en toekomstgericht maken. De EIFFEL Community is daarvoor de beste plek: hebben wij de kennis in ons eigen team niet beschikbaar, dan is er altijd een team dat ons – en u! - graag vooruit helpt.

Onze klanten werken graag met ons.

345 opdrachtgevers in 14 verschillende sectoren vertrouwen op onze finance professionals.

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Belastingsdienst
Dienst justitiële inrichtingen
Nationale Politie

Meer weten?

Tussen alle teams binnen de EIFFEL Community beheersen onze overheidsfinancials écht een vak apart. Simpelweg omdat kennis en ervaring binnen de Rijksoverheid nodig is om het spel van wet- en regelgeving, politieke en maatschappelijke druk of beleidskeuzes te begrijpen. Onze financials werken bij ministeries, uitvoeringsorganisaties of ZBO’s, maar ook binnen het onderwijs. Wij zijn goed in het brengen van overzicht en structuur, ook als dit razendsnel in een crisissetting moet. Zo ben ik enorm trots op onze bijdrage bij uitvoeringsorganisaties gerelateerd aan COVID.

Heb jij een tijdelijke vraag of een concrete uitdaging op het snijvlak van finance en bedrijfsvoering? Ik ga graag vrijblijvend met jou in gesprek!

Tom Legerstee

Business unit director

Neem contact op