Onze professionals begrijpen dat elk stukje grond een verhaal heeft en dat achter elk verhaal mensen staan met vragen, zorgen en behoeften. Daarom gaan wij bij EIFFEL verder dan alleen beleid en regels. Wij geloven in persoonlijke gesprekken en luisteren naar inwoners aan hun eigen keukentafel. Juridische expertise vormt de basis van ons werk, maar het is onze persoonlijke benadering die het verschil maakt.

Wij bieden inwoners de mogelijkheid om de situatie ter plaatse te bekijken. Tijdens deze locatiebezoeken beoordelen we niet alleen de situatie, maar kunnen we ons ook inleven in ieders belangen en het gesprek aangaan over het regelen van het oneigenlijk grondgebruik. Hierdoor voorkomen we weerstand en creëren we wederzijds begrip. Onze professionals vertrouwen op een stevige basis dankzij de op maat gemaakte communicatietrainingen die ze volgen. De juridische kennis van EIFFEL, gecombineerd met het beleid van de lokale overheid, vormt ons fundament. We geloven echter in de kracht van heldere communicatie. Daarom hanteren onze projectmedewerkers een informele aanpak en stellen zij de menselijke maat centraal.

Ons doel is om perspectieven van de inwoner en de gemeente samen te brengen. Zo creëren we op een gelijke en transparante wijze rechtsgelijkheid en duidelijkheid over kadastrale grenzen. Samen met de gemeente pakken wij de complexe uitdagingen van oneigenlijk grondgebruik aan door te luisteren, te begrijpen en samen te werken.

Meer weten?

Onze aanpak is bewezen succesvol. We hebben al voor zo’n veertig gemeenten en waterschappen het grondgebruik op orde gebracht.

Benieuwd wat wij voor uw gemeente kunnen betekenen of op zoek naar meer informatie rondom oneigenlijk grondgebruik? Neem contact op.

Christaan Brouwer
Business Manager Grondgebruik & Vastgoed