Wij zien dat de wereld om ons heen in rap tempo verandert. Als organisatie ben je flexibel en gewend om snel te handelen. Hierbij wil je ondersteund worden door een team van juristen die dat begrijpen en je snel verder helpen. Breid je juridische afdeling daarom uit met een wendbaar juridisch team die expertise bezit binnen verschillende rechtsgebieden. Legal Office ondersteunt organisaties op basis van een Legal Business Card met specialistische teams. 

Hiermee kunnen we je helpen

Arbeidsrecht

Werknemers worden in Nederland veelal beschermd door het arbeidsrecht. Wij ontzorgen dat jouw organisatie arbeidsrechtelijk sterk staat. Ons team staat klaar voor alle denkbare vraagstukken zoals; boventallig geworden werknemers, een niet goed functionerende werknemer, het aanpassen van een dure lease-autoregeling of een belangrijke wetswijziging die invloed heeft op jouw organisatie.

Neem contact op Ivo Bleijswijk business director Legal Office
06-26106998

Bestuursrecht

Het publieke domein verandert voortdurend en dat vraagt heel wat van jouw organisatie. De bestuursrechtdesk helpt jouw organisatie met de dynamische complexiteit binnen de verschillende rechtsgebieden. Zo ondersteunen wij onder andere met; bestuursrechtelijk procederen (omgevingsrecht, sociale wetgeving, openbare orde recht, Wob), advies aan bestuur en organisatie en het opstellen en toetsen van beleid en regelgeving.

Neem contact op Ivo Bleijswijk business director Legal Office
06-26106998

Contractenrecht

Binnen elke organisatie is het belangrijk om juridische risico’s te signaleren en te beperken. Afspraken moeten daarom goed en gedetailleerd worden vastgelegd. Contracten op een juiste wijze aangaan en up-to-date houden is cruciaal. Wij kunnen onder andere helpen met opstellen, beoordelen en (uit)onderhandelen van contracten. Daarnaast kunnen wij onder andere de algemene voorwaarden opstellen of opfrissen en natuurlijk het (contractuele)geschil met een tegenpartij voor u oplossen.

Neem contact op Ivo Bleijswijk business director Legal Office
06-26106998

Privacyrecht

De wereld om ons heen verandert snel door alle technologische ontwikkelingen en innovaties. Op bepaalde momenten vraagt dit specifieke kennis en capaciteit om privacyvraagstukken die binnen de organisatie spelen adequaat en snel te kunnen beantwoorden. Die kennis en ervaring heeft het team van de privacyrechtdesk. Onze dienstverlening bestaat o.a. uit Advies op maat, Functionaris gegevensbescherming (FG) on demand, Uitvoeren Data Protection Impact assessment (DPIA) en het vergroten van privacy awareness middels trainingen, workshops en intervisie. Met de privacyrechtdesk beschikt jouw organisatie over flexibele hoogwaardige juridische inzet waar en wanneer dat nodig is.

Neem contact op Indra van der Wolf Legal consultant
06 4567 47 22

Hoe we te werk gaan

  • We stellen een vast contactpersoon aan. Een ervaren jurist die jouw aanspreekpunt wordt binnen EIFFEL Legal Office
  • Er wordt een op een efficiënte manier gewerkt. Kan het op afstand gedaan worden, dan werken we vanuit ons eigen kantoor. Is het nodig om langs te komen, dan doen we dat.
  • Wij helpen u met de juiste ureninschatting van de bijbehorende Legal Business Card.
  • Afname van een Legal Business Card biedt een gereduceerd uurtarief: hoe groter de Legal Business Card hoe lager het uurtarief
  • Uren zijn inzetbaar voor alle werkzaamheden van alle desks van Legal Office, bijvoorbeeld voor advisering, sparringpartner, behandeling van zaken, beoordeling en opstellen contracten
  • Facturatie vindt ineens vooraf plaats in de maand van afname van de Legal Business Card
  • Eén jaar geldig
  • Een keer per maand een heldere specificatie van de afgeboekte uren

Kies de juiste Legal Business Card en ga aan de slag

LEGAL BUSINESS CARD  Small  -  10 uur

€1.500,-

LEGAL BUSINESS CARD  Medium  -  20 uur

€2.750,-

LEGAL BUSINESS CARD  Large  -  50 uur

€6.500

LEGAL BUSINESS CARD  Extra Large  -  100 uur

€12.500,-

*Op alle afspraken met Legal Office zijn de algemene voorwaarden van Legal Office Juristen van toepassing. De tarieven zijn exclusief btw en verschotten, zoals griffierechten, deurwaarderskosten en deskundigenkosten.

*Bovenstaande tarieven zijn geldig van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2021.

Ben jij benieuwd hoe EIFFEL Legal Office jou een flexibele en kosten-efficiënte oplossing kan bieden met de kwaliteit van een huisadvocaat?

Laat dan even een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Ivo Bleijswijk

06 2610 69 98

ibleijswijk@eiffel.nl

Contact