Interim

Proces optimalisatie

Legal Tech

Interim

Extra juridische capaciteit nodig? Onze juristen van de toekomst zijn direct inzetbaar en hebben een organisatiebrede blik.

Proces optimalisatie

Onze juristen ontwikkelen en implementeren nieuwe en efficiënte juridische werkprocessen die duurzaam geadopteerd worden door uw juristen.

Legal Tech

Geen doel op zich, maar technologie als middel om uw juristen te laten focussen op de inhoud en klanten. Uw eigen technologie volledig benutten of waar nodig werken wij samen met de beste software-partijen in de branche.

Onze klanten werken graag met ons

345 opdrachtgevers in 14 verschillende sectoren vertrouwen op onze professionals

Gemeente Amsterdam
Bol.com
Gemeente Nijmegen

Meer weten?

Bij EIFFEL geloven dat er binnen het juridische werkveld legio mogelijkheden zijn voor waardevolle innovaties. Van het automatiseren van veel voorkomende werkzaamheden tot toepassen van kunstmatige intelligentie. Uitgangspunt is altijd dat of het beroep van de jurist een stuk leuker wordt of dat de afnemer van de juridische dienst sneller en beter geholpen wordt. Innovaties kunnen groot zijn of klein, ondersteund door technologie of niet, maar altijd met impact.

Een nieuw juridisch werkproces; de jurist en/of de klant moet er wel mee willen werken. EIFFEL heeft hier een bijzondere visie op: behavourial design. Een methode om mensen duurzaam mee te nemen in de nieuwe manier van werken. Ik vertel u er graag meer over.

Neem contact op

Jeroen