EIFFEL helpt u om uw gewenste performance te realiseren en uw Supply Chain toekomstbestendig in te richten. Dit doen wij middels inzet van onze professionals op interimbasis in de dagelijkse operatie of inzet op projectbasis.

Hiermee helpen we u graag

Consultancy

Onze Consultants zijn denkers èn doeners tegelijk. We zijn graag werkzaam op het scheidvlak van tactisch en operationeel – daar maken we strategie werkzaam.

Interim professionals

Tijdelijk versterken van uw (project)team, bijvoorbeeld bij uitval, uitstroom of piekdrukte. Bekijk hier welke functies Eiffel Professionals kunnen vervullen. 

Onze Supply Chain thema's

S&OP

Sales and Operations Planning is in feite hèt proces binnen de Supply Chain, die ervoor moet zorgen dat demand en supply in balans is en wordt gehouden. Eiffel helpt jouw organisatie bij het verder optimaliseren van de S&OP processen met als doel maximale klantwaarde te genereren tegen een optimaal bedrijfsresultaat.   

Operational excellence  

Operational Excellence betekent in essentie uitblinken in de operatie om waarde te creëren voor de klant tegen optimale werkzaamheden. Ons team bestaat uit professionals met een expertise in Supply Chain Management en zijn bedreven in Lean Management methodieken.

Digitalisering

Digitalisering wordt gezien als hèt middel om toenemende complexiteit en onzekerheid het hoofd te bieden. Eiffel helpt jouw organisatie een volgende stap te zetten in digitale volwassenheid: van data naar inzicht, van inzicht naar besluitvorming.

Phase-in-Phase-out

Het in- en uitfaseren van productie, klanten, markten of leveranciers  is een belangrijk thema bij het wendbaar maken van de Supply Chain. Het vraagt om expertise en projectvaardigheden om de hiermee gepaarde complexiteit en capaciteit te organiseren –Eiffel helpt je hierbij.      

Supply Chain visibility

Onvolledig inzicht in uw supply Chain brengt risico's met zich mee. Met de Visibility check van Eiffel brengen we uw Supply Chain end-to-end in kaart. Op deze manier worden blinde vlekken zichtbaar en wordt het mogelijk snel te anticiperen op veranderingen.  

Alleen resultaat telt!

Wij committeren ons graag aan een helder en tastbaar resultaat. Vertaald in een business case waarin we samen afspreken hoe de gemaakte investering terug wordt verdiend. Eiffel is dé partner in bedrijfsvoering. Dat betekent dat wij pas vertrekken als uw resultaat is bereikt.

 

Neem contact op

Heb je een specifieke uitdaging of zoek je tijdelijke versterking van je team? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!Liever direct contact?

U kunt natuurlijk ook altijd direct contact opnemen

Marcel Gepken
Director Supply Chain

tel: 0626392315

Waarom klanten voor EIFFEL kiezen

Uitstekende professionals

Via EIFFEL krijgt je organisatie toegang tot de beste professionals voor jouw sector. We recruiten specifiek op eigenschappen die nodig zijn om als consultant het verschil te maken bij jou als klant. Door onze jarenlange ervaring, weten we welke mensen nodig zijn om interim-opdrachten tot een succes te maken. Waar we op selecteren? Onze professionals zijn in ieder geval zelfstandig, zelfstartend, sociaal en passen zich gemakkelijk aan. En niet onbelangrijk: ze hebben lef. Van iedereen die bij ons solliciteert, nemen we zo'n 5% aan. Een pittige selectie dus waar alleen de beste professionals doorheen komen.

Support team

Huur je professionals in via EIFFEL? Dan kun je rekenen op persoonlijke aandacht van een compleet supportteam. Dat zorgt ervoor dat je project vlekkeloos verloopt. De businessmanager staat altijd voor je klaar als eerste aanspreekpunt. Daarnaast heeft elke consultant een performancemanager die hem om haar begeleidt om het project zo goed mogelijk te laten verlopen. Consultants kunnen ook altijd een beroep doen op de expertise van onze businessconsultants. Die persoonlijke aandacht is volgens ons van cruciaal belang om onze consultants te laten excelleren voor jouw organisatie.

 

Op locatie en op afstand

Dat onze professionals zich makkelijk aanpassen, bewijzen ze tijdens de coronacrisis. Ze werken graag op locatie bij de klant, maar - nu het moet - werken ze net zo makkelijk vanuit huis. Ze beschikken over alle juiste tools om probleemloos thuis te werken. Daarnaast staat er altijd een IT-afdeling paraat om te garanderen dat het thuiswerken altijd veilig en soepel verloopt.

Klanten die graag met ons werken

345 opdrachtgevers in 14 sectoren vertrouwen op de professionals van EIFFEL. 

Van onze consultants
De ‘S’ in het S&OP-proces Supply Chain

De ‘S’ in het S&OP-proces

De Customer Perceived Value (CPV) staat vandaag de dag centraal bij bedrijven. Het S&OP-proces is dan ook niet meer weg te denken. De bedoeling van dit proces is immers dat iedereen binnen het bedrijf weet wat de wensen van de klant zijn. Gezien de naam van de afkorting zou je verwachten dat sales een grote betrokkenheid bij dit proces heeft. Toch is dit heel vaak nog niet het geval. Hoe geef je de ‘S’ ook ech...