De supply chain is de kern van uw organisatie. Het is duidelijk dat uw supply chain goed geregeld moet zijn om de belofte die u als organisatie doet ook waar te maken, én een gezond bedrijfsresultaat te behalen. Uw supply chain zal kosten efficiënt moeten zijn en tegelijkertijd een hoge servicegraad moeten bieden. Terreur, handelsoorlogen én pandemieën zorgen voor niet voorspelbare verstoringen van de vraag en/of aanbod kant. Duurzaamheid en digitalisering zijn thema's die structureel op de agenda staan en in belang toenemen.

Conclusie? Het organiseren en managen van de interne en externe supply chain is uitdagender dan ooit tevoren. Maar daarmee ook een kans.

EIFFEL helpt u om uw gewenste performance te realiseren en uw supply chain toekomstbesteding in te richten. Dit doen wij middels inzet van onze professionals op Interim basis in de dagelijkse operatie of inzet op projectbasis.

Hiermee helpen we u graag

Interim professionals

Tijdelijk versterken van uw (project)team. Dat kan zijn vervanging bij uitval of uitstroom of tijdelijke ondersteuning tijdens pieken.

Bekijk hier in welke functies binnen de supply chain wij u van dienst kunnen zijn.

Supply Chain Efficiency  

Optimale inrichting van uw supply chain leidt tot hoge klanttevredenheid en een gezond bedrijfsresultaat. Onze meer dan 100 gecertificeerde processpecialisten in Lean, Six Sigma, Agile en Scrum werken dagelijks aan "flow" en reductie van variatie binnen de interne en externe supply chain.

Met analytics realiseren we een positieve bijdrage aan de uitdaging binnen iedere supply chain; die van voorspelbaarheid.

Supply Chain Risk

Onvolledig inzicht in uw supply chain brengt risico's met zich mee. Op wat u niet ziet kunt u ook niet anticiperen of bewuste keuzes in maken. Zeker in deze tijd waarin continue dreiging bestaat op ingrijpende verstoringen is aandacht voor Supply chain risk een zinvolle investering.

Met onze visibility check brengen we uw supply chain end-to-end in kaart.  

Supply Chain Projecten

Naast de dagelijkse operatie draait u continue een aantal verbeterprojecten. Onze professionals combineren een trackrecord in supply chain rollen met projectmanagement skills. Uw rechter en linkerhand om projecten binnen gestelde kaders te volbrengen. Vanuit onze link met Topsport coachen zij uw team in het bereiken van doelen. Omdat uw team de prestatie veelal zelf levert zal de voldoening en trots zorgdragen voor een structureel resultaat. Ook als wij weer weg zijn.      

Supply Chain Finance

Het snel kunnen schakelen in uw supply chain vraagt om voldoende financiële speelruimte. Zeker in de huidige turbulente tijd is focus nodig om uw cashflow en liquiditeit te waarborgen. De link met supply chain management, specifiek uw leveranciersrelaties en uw voorraadmanagement zijn hierin cruciaal om in betrouwbare scenarioplanning te kunnen vertalen.   

Bekijk onze finance diensten > 

Supply Chain Digitalisering

Met behulp van o.a. process mining, AI en Machine Learning tillen we uw supply chain naar het volgende niveau.

Transparantie en uitwisseling van data in en tussen de ketenpartijen wordt gezien als een van de belangrijkste succesfactor voor de supply chain van morgen. Met data- en BI-specialisten helpen we uw data te organiseren, beheren en om te zetten in waardevolle inzichten.

Waarom klanten voor EIFFEL kiezen

Uitstekende professionals

Via EIFFEL krijgt je organisatie toegang tot de beste professionals voor jouw sector. We recruiten specifiek op eigenschappen die nodig zijn om als consultant het verschil te maken bij jou als klant. Door onze jarenlange ervaring, weten we welke mensen nodig zijn om interim-opdrachten tot een succes te maken. Waar we op selecteren? Onze professionals zijn in ieder geval zelfstandig, zelfstartend, sociaal en passen zich gemakkelijk aan. En niet onbelangrijk: ze hebben lef. Van iedereen die bij ons solliciteert, nemen we zo'n 5% aan. Een pittige selectie dus waar alleen de beste professionals doorheen komen.

Support team

Huur je professionals in via EIFFEL? Dan kun je rekenen op persoonlijke aandacht van een compleet supportteam. Dat zorgt ervoor dat je project vlekkeloos verloopt. De businessmanager staat altijd voor je klaar als eerste aanspreekpunt. Daarnaast heeft elke consultant een performancemanager die hem om haar begeleidt om het project zo goed mogelijk te laten verlopen. Consultants kunnen ook altijd een beroep doen op de expertise van onze businessconsultants. Die persoonlijke aandacht is volgens ons van cruciaal belang om onze consultants te laten excelleren voor jouw organisatie.

 

Op locatie en op afstand

Dat onze professionals zich makkelijk aanpassen, bewijzen ze tijdens de coronacrisis. Ze werken graag op locatie bij de klant, maar - nu het moet - werken ze net zo makkelijk vanuit huis. Ze beschikken over alle juiste tools om probleemloos thuis te werken. Daarnaast staat er altijd een IT-afdeling paraat om te garanderen dat het thuiswerken altijd veilig en soepel verloopt.

Visibility check

Om te kunnen anticiperen is inzicht cruciaal. Op basis van inzicht in de gehele supply chain kunt u keuzes beredeneren, keuzes direct maken of koppelen aan scenario's.   

De EIFFEL supply chain visibility check geeft u een end to end inzicht in uw supply chain. We kijken naar de inkomende stroom, de productie en de uitgaande stroom en onderzoeken dit op drie niveau's. Strategisch, tactisch en operationeel. De uitkomst geeft die deelgebieden aan waar u risico's loopt of waar kansen voor optimalisatie zich bevinden.  

Klik hier

Klanten die graag met ons werken

345 opdrachtgevers in 14 sectoren vertrouwen op de professionals van EIFFEL. 

Neem contact op

Heb je een specifieke uitdaging of zoek je tijdelijke versterking van je team? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!Liever direct contact?

U kunt natuurlijk ook altijd direct contact opnemen

Marcel Gepken
Director Supply chain

tel: 0626392315

Van onze consultants