Ontwikkel jezelf in ons traineeship

Het allerbeste uit jezelf halen. De kennis die je tijdens je studie hebt opgedaan vertalen naar inhoudelijke expertise, om jouw carrière met een vliegende start te lanceren. Daar draait het om in ons traineeship. Een intensief toptalentenprogramma, gericht op kennis, vaardigheden én vitaliteit. Na 6 maanden ben je 'fit for the job' om de stap te maken van trainee naar professional.

Ga direct naar onze startersfuncties.

In beeld

Robin van Beusekom startte als financial in ons toptalentenprogramma en ging aan de slag bij LeasePlan.

 

Talentontwikkeling

Dat jouw basiskennis op orde is, daar twijfelen we niet aan. Daarom draait het in ons traineeship deels om verdiepende kennis, maar vooral om vaardigheden. De accenten liggen op methoden en technieken die jou helpen in je prestaties op project. Je eigen businessmodel, presentatieskills, klantgesprekken, procesflows. Beter worden door talenten te ontwikkelen die soms net buiten je comfortzone liggen. Sparren met ervaren coaches, collega’s die hun sporen dubbel en dwars hebben verdiend. Aan de hand van een Talent Motivatie Analyse (TMA) begeleiden we je op maat in jouw talentontwikkeling.

Naast de vaardigheidstrainingen volg je een marktsegment-gerelateerde kennismodule. Ervaren docenten koppelen theorie met praktijk, zo maak je ook inhoudelijk een topstart.

Ondertussen start jouw project bij de opdrachtgever. Essentieel om ervaring op te doen en jouw competenties direct in de praktijk te kunnen brengen. Want alles is erop gericht dat jij de opgedane kennis letterlijk de dag erna kunt benutten op project.

Fit for the job

We geloven dat je fit moet zijn om het beste uit jezelf te halen. Daarom loopt Fit & Fun als een rode draad door het programma. Want de balans tussen fysiek goed in je vel zitten en mentaal fit for the job te zijn, is essentieel in je carrière.

Je wordt tijdens het traineeship intensief begeleid door een mentor en performance manager. De mentor maakt je wegwijs binnen de organisatie. De performance manager focust zich op jouw persoonlijke ontwikkeling.