Werken bij EIFFEL alle vacatures op een rij

De mentaliteit van een topsporter.

Denken in kansen, doen in oplossingen. Daar kunnen we geen genoeg van krijgen. Dat betekent dat we continu zoeken naar versterking van onze teams in de wereld van legal, finance en process. Naar professionals die hun sporen hebben verdiend en graag doorgroeien in het bedenken, ontwerpen en leveren van oplossingen. Maar ook naar starters met grote ambities. Ontwikkeling staat voorop, verpakt in nieuwe ervaringen die je bij verschillende projecten opdoet. Met daarnaast een persoonlijk trainingsaanbod en een uitgebreid vitaliteitsprogramma. 

Bekijk onze vacatures (30)

Nieuwsgierig of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Ik ook.

Vince de Groot

06 2656 46 37 vdgroot{at}{eiffelpuntnl}
Vince de Groot

Jij maakt de stappen..

..wij maken het mogelijk.

Fit for the job

Topsport helpt ons verder. Dat ervaar je al voordat je goed en wel bij ons in dienst bent. Als je naar een career event komt bijvoorbeeld, waar Ranomi, Pieter, Santi, Eva of Kitty je alles vertelt over succes, mentaliteit en talentontwikkeling. Of dichter bij het sportveld, als je ons voorbij ziet komen tijdens een hockeywedstrijd. Maar je ervaart het vooral als je binnen bent. Dan merk je hoe topsport jou dagelijks weet te prikkelen, motiveren of inspireren.

In de topsport

+

In de topsport

Winnaarsmentaliteit

Wij streven net als sporters naar topprestaties. Altijd. Topsporters en topcoaches houden ons een spiegel voor. Ze prikkelen, motiveren en inspireren om tot het uiterste te gaan. Kansen zien in de laatste millimeter en de laatste cijfers achter de komma. Niet hard trainen, maar slim trainen. Mentale en fysieke fitheid draagt bij aan onze performance, daar zijn wij 100% van overtuigd.

Op de werkvloer

+

Op de werkvloer

Groeien in de campus

Het allerbeste uit jezelf halen. Een instelling die niet alleen is voorbehouden aan topsporters. Daarom begin je in de EIFFEL Campus als wij het eerste station van jouw carrière zijn. Dat gaat verder dan een verbreding van je vakkennis. Intervisie met specialisten van EIFFEL en mede-young professionals, die net zo gedreven zijn als jij. En erg gezellig op de borrel na afloop.

Hoe kunnen we elkaar beter leren kennen?

Logo LinkedIn

Wil jij op ons netvlies komen? Laat dan je LinkedIn-profiel achter!