Werken bij EIFFEL alle vacatures op een rij

Werken aan oplossingen is bijzonder.

Denken in kansen, doen in oplossingen. Daar kunnen we bij EIFFEL geen genoeg van krijgen. Dat betekent dat we continu zoeken naar versterking van onze teams in de wereld van legal, finance en process. Naar experts die hun sporen hebben verdiend en graag doorgroeien in het bedenken, ontwerpen en leveren van oplossingen. Maar ook naar starters met grote ambities. Ontwikkeling staat voorop, verpakt in nieuwe ervaringen die je bij verschillende projecten opdoet. Met daarnaast een persoonlijk trainingsaanbod en een uitgebreid vitaliteitsprogramma. 

Bekijk onze vacatures (28)

Nieuwsgierig of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Ik ook.

Vince de Groot

06 2656 46 37 vdgroot{at}{eiffelpuntnl}
Vince de Groot

Jij maakt de stappen..

..wij maken het mogelijk.

Fit for the job

Topsport helpt ons verder. Dat ervaar je al voordat je goed en wel bij ons in dienst bent. Als je naar een career event komt bijvoorbeeld, waar Eva, Kitty, Pieter, Maarten, Santi, Max of Rick je alles vertelt over succes, mentaliteit en talentontwikkeling. Of dichter bij het sportveld, als je ons voorbij ziet komen tijdens een hockeywedstrijd. Maar je ervaart het vooral als je binnen bent. Dan merk je hoe topsport jou dagelijks weet te prikkelen, motiveren of inspireren.

In de topsport

+

In de topsport

Winnaarsmentaliteit

Wij streven net als sporters naar topprestaties. Altijd. Topsporters en topcoaches houden ons een spiegel voor. Ze prikkelen, motiveren en inspireren om tot het uiterste te gaan. Kansen zien in de laatste millimeter en de laatste cijfers achter de komma. Niet hard trainen, maar slim trainen. Mentale en fysieke fitheid draagt bij aan onze performance, daar zijn wij 100% van overtuigd.

Op de werkvloer

+

Op de werkvloer

Samen presteren

Winnen doe je nooit alleen. Die gouden les is niet alleen voorbehouden aan topsporters. Daarom werk je bij ons altijd in teamverband. In een traineeship als wij het eerste station van jouw carrière zijn. Dat gaat verder dan een verbreding van je vakkennis. Intervisie, vitaliteit, softskills, netwerken. En in een expertiseteam als je al enkele jaren ervaring hebt opgedaan. Daar ontwikkel je oplossingen met experts die net zo gedreven zijn als jij.

Hoe kunnen we elkaar beter leren kennen?

Logo LinkedIn

Wil jij op ons netvlies komen? Laat dan je LinkedIn-profiel achter!