Pieken in het werkaanbod, wijzigingen in wet- en regelgeving, implementatie van nieuwe systemen of complete reorganisaties. Het zijn stuk voor stuk verstoringen in het werkproces die invloed hebben op de werkvoorraden en doorlooptijden van een organisatie.

Met gevolgen voor beslistermijnen, politieke gevoeligheden en maar ook een te hoge werkdruk op eigen medewerkers. Juist dan is het voor korte of langere tijd geïsoleerd laten oppakken van werk de oplossing.

Met een team van processpecialisten, data analisten, projectmanagers en een grote pool aan juristen kunnen we het perfecte tijdelijke project neerzetten. En weer opdoeken zodra dat kan. Zonder dat het impact heeft op jouw eigen bezetting. Mét volledige controle en inzicht in kwaliteit, nemen wij de resultaatverantwoordelijkheid op ons, tegen een vooraf overeengekomen prijs.

Vrijblijvend een sourcingsplan op maat 

Worstelt u met te weinig capaciteit of zoekt u een andere expertises en vaardigheden dan uw eigen organisatie kan bieden? Heeft u te maken met werkachterstanden of een sterk fluctuerend werkaanbod? Vertel ons uw uitdaging en daag ons uit. Geheel vrijblijvend maken we een oplossingsverkenning op maat.  

1. Verkenningsgesprek

In een persoonlijk verkenningsgesprek van een uur met een sourcingconsultant gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag.

2. Analyserapport

Binnen een week ontvangt u een persoonlijk rapport waarin we onze oplossingsrichting concreet maken voor uw situatie.

3. Presentatie & toelichting

Persoonlijk presenteren we onze oplossingsrichting en lichten we onze aanpak verder toe. Op basis van het gesprek bepaalt u of we onze oplossing verder gaan uitwerken in een voorstel.


Wij werken oa. voor: 

Brochure Legal Sourcing 

  • Draag een deel van je werkzaamheden over aan de juristen van EIFFEL. 
  • Voorkom overbelasting van je medewerkers door tijdelijke pieken in het werkaanbod
  • Volledige controle en inzicht in kwaliteit
  • Vooraf afspraken over prijs en garantie op het resultaat. Geen verrassingen achteraf! 

Download brochure

 

Verder praten over onze aanpak?

Wil je de details van onze aanpak horen? Of een vrijblijvend voorstel ontvangen? Laat dan even een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact op voor een gesprek.  

Els Blaauw
088 045 70 00

eblaauw@eiffel.nl

Lees meer
Alle artikelen