Pieken in het werkaanbod, wijzigingen in wet- en regelgeving, juridische achterstanden of complete reorganisaties. Het zijn stuk voor stuk verstoringen in het werkproces die grote impact hebben op organisaties waar de capaciteit toch al onder druk staat. 

Met onze workforce oplossingen helpen wij organisaties om te gaan grote fluctuaties in werkaanbod. Door grote projecten beter te laten renderen, of werkzaamheden volledig over te nemen, nemen wij de druk in jouw organisatie weg.

 

Project succes aanpak

Een beter projectrendement en lager verloop.
Lees onze vier peilers voor projectsucces.  

Lees verder

Legal sourcing

Volledig grip zonder operationele zorgen.
Lees hoe we dit al 25 jaar succesvol voor onze klanten doen.
 
Lees verder

 

 

 

 

 

Whitepaper HR & Engagement
Hoe zorg ik ervoor dat projectmedewerkers eerder en beter presteren, én langer aan boord willen blijven? In deze whitepaper krijg je handvatten uit de praktijk voor een succesvol HR- & Engagementprogramma!
Download

 

 

Lees meer over workforce
CDD Workforce

CDD

Customer Due Diligence (CDD) is op dit moment één van de grootste hoofdbrekers van de financiële sector. Als maatschappij accepteren we simpelweg niet meer dat de onderwereld gebruikmaakt van de systemen van de bovenwereld om criminele activiteiten te ondernemen en zichzelf te verrijken. Financiële instellingen hebben zich echter de laatste decennia vooral gericht op klantgerichtheid zodat de ondernemende criminee...

Alle artikelen