Pieken in het werkaanbod, wijzigingen in wet- en regelgeving, juridische achterstanden of complete reorganisaties. Het zijn stuk voor stuk verstoringen in het werkproces die grote impact hebben op organisaties waar de capaciteit toch al onder druk staat. 

Met onze workforce oplossingen helpen wij organisaties om te gaan grote fluctuaties in werkaanbod. Door grote projecten beter te laten renderen, of werkzaamheden volledig over te nemen, nemen wij de druk in jouw organisatie weg.

 

Project succes aanpak

Een beter projectrendement en lager verloop.
Lees onze vier peilers voor projectsucces.  

Legal sourcing

Volledig grip zonder operationele zorgen.
Lees hoe we dit al 25 jaar succesvol voor onze klanten doen.

Whitepaper HR & Engagement
Hoe zorg ik ervoor dat projectmedewerkers eerder en beter presteren, én langer aan boord willen blijven? In deze whitepaper krijg je handvatten uit de praktijk voor een succesvol HR- & Engagementprogramma!
Download
Lees meer over workforce
HR businesspartner bij ABN AMRO Workforce

HR businesspartner bij ABN AMRO

ABN AMRO stond eind 2015 voor een grote uitdaging. De bank had in het verleden net als haar collega-banken aan duizenden mkb-ondernemers rentederivaten verkocht. Op verzoek van de minister van Financiën moesten alle banken goed bekijken of deze producten destijds passend zijn geadviseerd. Dat betekende dat zo’n zesduizend dossiers op korte termijn opnieuw moesten worden beoordeeld om eventuele gedupeerden ruimhart...