Steeds meer organisaties ontwikkelen de wens om hun organisatie écht te verduurzamen. Maar om duurzaamheid volledig te implementeren in je strategie én operatie, daar zit een uitdaging. Met onze jarenlange ervaring in verander- en verbeterprocessen begeleiden wij jouw organisatie bij het maken van de volgende stap. Samen verankeren we verduurzaming in een business model dat gericht is op de Triple Bottom Line: people, planet en profit.

Daarbij zetten we jouw medewerkers centraal en maken we de opbrengsten, gekoppeld aan je doelen, van je verduurzamingsproces inzichtelijk. Dit noemen we Human Powered Data Driven. Zo creëren we niet alleen resultaat op papier, maar ook daadwerkelijk op de werkvloer.

Sustainability dienstverlening

Modulair verduurzamen

Stel je voor, je doelen in duurzaamheid zijn 100% verweven met je bedrijfsstrategie. Je hebt het niet meer over een MVO beleid, maar over hoe de totale bedrijfsstrategie bijdraagt aan een betere wereld. Geen losstaande initiatieven meer waarvan de impact twijfelachtig is, maar een volledig helder inzicht in de dagelijkse impact die jouw organisatie op people planet én profit. Voor jezelf, je medewerkers en al je stakeholders. EIFFEL helpt organisaties duurzaamheidsinitiatieven te samen te voegen en te integreren in een strategisch programma om échte impact te maken.

Neem contact op Giulia Hetzenauer Sustainability consultant
06 2656 44 63

Duurzame gemeenten

De burger kijkt afwachtend naar de overheid waar het gaat om duurzaamheidsmaatregelen. Hoe mooi zou het zijn als keuzes en de impact van beleid voor iedereen direct tastbaar en zichtbaar zijn? Richting de burger, richting partners maar ook richting de interne organisatie. Creëer samenhang en bewustzijn en motiveer anderen om het nog beter te gaan doen. Om gemeenten te helpen grip op duurzaamheid te krijgen en de impact ervan te vergroten, hebben wij een compacte aanpak ontwikkeld om beter te kunnen sturen op duurzaamheid. Aan de basis staat een dashboard waar op basis van SDGs de huidige situatie ten opzichte van gestelde doelen inzichtelijk wordt gemaakt. In de implementatie van het dashboard werken we in een programma samen met de medewerkers toe naar gedragen en heldere sturing om de ambities te realiseren.

Neem contact op Klaas Kelly Business consultant
0880456789
Brochures
Een duurzame gemeente
Duurzaamheidsbeleid met impact
Download