De veranderende wereld biedt steeds meer kansen om te groeien. Ontwikkelingen gaan vandaag al sneller dan gisteren en morgen nog sneller. Deze ontwikkelingen brengen echter ook valkuilen mee. De vraag naar integriteit van de maatschappij neemt toe. Steeds meer individuen, organisaties en samenlevingen zien in hoe belangrijk een duurzaam toekomstbeeld is.

Wij hebben allemaal de verantwoordelijkheid om een positieve impact te maken. Dit doen we via onze eigen organisatie door onze eigen footprint te verkleinen, maar wij helpen ook andere organisaties hierbij. Zo kunnen we samen toch een aardig verschil maken op weg naar een betere wereld.

Dit is wat we doen
Artikelen
Hoe beheers jij duurzame risico’s en grijp je kansen? Sustainability

Hoe beheers jij duurzame risico’s en grijp je kansen?

Met de totstandkoming van het klimaatakkoord kunnen organisaties er niet meer omheen: het is hoog tijd om duurzaamheid te omarmen. Maar weet jij wat de duurzaamheidsrisico’s en -kansen van je organisatie zijn? En hoe je die gestructureerd kunt beheersen en benutten? In dit artikel lees je hoe je in vijf stappen succesvol inspeelt op de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Alle artikelen