Verandering als enige constante 

De omgeving waarin organisaties hun doelen nastreven is steeds minder stabiel. Supply chains zijn door globalisering weliswaar "lean & mean" maar de complexitieit is sterk toegenomen. Door externe invloeden zoals handelsoorlogen, terreur of pandemieën en ontwikkelingen als digitalisering en duurzaamheid is toenemende onzekerheid iets om serieus op te acteren. 

De supply chain visibility check

De EIFFEL supply chain visibility check geeft u een end to end inzicht in uw supply chain. We kijken naar de inkomende stroom, de productie en de uitgaande stroom en onderzoeken deze op drie niveau's. Strategisch, tactisch en operationeel. De uitkomst geeft die deelgebieden aan waar u risico's loopt of waar zich kansen bevinden voor optimalisatie.  

Zicht op end-to-end supply chain

Sterke basis voor scenarioplanning

Belangrijkste risico's inzichtelijkErvaren team van professionals

De visibility check wordt uitgevoerd door een ervaren team van supply chain professionals onder leiding en toezicht van Hilbrand van der Kooi. Snel en goed inzicht

Het onderzoek voeren we uit bij u op locatie. Afhankelijk van uw situatie zullen we prioritering in het onderzoek aan kunnen brengen aan specifieke deelgebieden. Het onderzoek vind plaatst op basis van interviews, vragenlijsten, analyse van data en visuele waarneming. 

  • Beschikbaarheid van keypersonen en databronnen in overleg te plannen 
  • Presentatie resultaat middels gesprek en rapport.
  • Doorlooptijd ca. een week

Snel overzicht in je supply chain? Neem contact op

We kunnen een beperkt aantal scans in korte tijd uitvoeren. Neem dus snel contact met ons op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen heel snel contact met u op!

Liever direct contact?

U kunt natuurlijk ook altijd direct contact met ons opnemen via onderstaande mogelijkheden.

Bel met 088 045 7001

of bereik ons via: 

Over EIFFEL 

EIFFEL is al bijna 30 jaar specialist in finance. Met ruim 170 financials, experts in accounting, reporting, control, risk en audits, zijn we een van de grootste finance-dienstverleners van Nederland. Uitgerust met de energie die je van een Eiffelaar mag verwachten. Flexibel, ambitieus en resultaatgericht. Van data- analisten tot doorgewinterde business controllers.