Een veranderende wereld vereist dat organisaties de lat steeds hoger moeten leggen als het op performance aankomt. Waar organisaties vroeger nog de keuze konden maken tussen klantgericht, kostenefficiënt of product-leadership, vereist de huidige markt dat je al deze disciplines combineert. En dat in een continu veranderende omgeving. Ofwel: de wereld van nu vraagt veel van organisaties.

De kunst om hier goed op te kunnen anticiperen, zit in de vertaling van strategie naar operationele processen. Uiteindelijk bepaalt de kwaliteit van je operatie of jouw organisatie overmorgen nog bestaat.

Veel bedrijven kun je hierin adviseren of trainen om de processen binnen de operatie te verbeteren. Slechts weinig durven écht verantwoordelijkheid te nemen over de implementatie en borging hiervan. En dat is iets waar wij juist goed in zijn. Met onze slimme totaaloplossingen en interim consultants nemen wij de volledige verantwoordelijkheid over het afgesproken resultaat.

Dit is wat we doen
Artikelen
Je strategie naar de werkvloer vertalen: in de praktijk! Process

Je strategie naar de werkvloer vertalen: in de praktijk!

Hoe vertaal je je strategie naar de werkvloer? Gezien vanuit de Lean filosofie is het antwoord helder: Strategy Deployment. Ook wel Hoshin Kanri genoemd. De theorie is uitgebreid beschreven, ook door ons. De vraag blijft echter, hoe breng ik dit in de praktijk? Wat zijn de succesfactoren en de eventuele valkuilen? En hoe help ik mijn organisatie stap voor stap vooruit? We nemen je mee in de verschillende fasen en...

Alle artikelen