Het juridisch speelveld is constant in beweging. De implementatie van nieuwe wetgeving is aan de orde van de dag en technologische ontwikkelingen als machine learning, big (smart) data en Artificial Intelligence (AI) doen hun intrede. Dit leidt onherroepelijk tot anders organiseren, nieuwe kansen, nieuwe verdienmodellen en een nieuwe juridische werkelijkheid.

Waar een advocaat vroeger de norm was, zien organisaties steeds vaker de meerwaarde van vernieuwende online concepten en legal tech oplossingen. Organisaties vragen om zichtbare juristen die meebewegen en zoeken naar klantgerichte oplossingen. Maar ze willen wel grip op de risico’s houden.

Onze 250 juristen zijn geselecteerd om verder te kijken dan de letter van de wet. Zowel onze specifieke oplossingen als interim juristen zijn gedreven om mogelijkheden en groei te faciliteren.

Dit is wat we doen
Legal Operations
Lees nu de whitepaper!
Slimmer werken met Legal Operations. Legal Operations gaat over het vergroten van de waarde van het juridisch team voor de organisatie. Het gaat over innovatie, projectmanagement, financieel en strategisch inzicht maar ook het aantrekken, behouden en ontwikkelen van talenten.
DownloadArtikelen
Masterclass: Legal management Legal

Masterclass: Legal management

Tijdens deze masterclass bespreken mr. dr. Arnt Mein (Hogeschool Amsterdam) en mr. Erik Scholten (gemeente Utrecht) de veranderende beroepsopvatting van de overheidsjurist. Verdient deze een heroverweging? Dat de rol van overheidsjurist verandert is geen nieuws. Maar hoe speel je hier goed op in?

Alle artikelen