Hoe ziet de wereld eruit als ‘dingen’ gaan betalen, algoritmes adviseren en blockchain administreert? Wat wordt het businessmodel als risico voorspelbaar is? Finance is fundamenteel aan het veranderen. De opkomst van de mogelijkheden en voordelen die te behalen zijn uit data, heeft een enorme impact op de wijze waarop succesvolle organisaties worden bestuurd. Financials zijn van oorsprong sterk analytisch en datagedreven. Eigenschappen waarmee je impact kunt maken als facilitator en aanjager binnen een organisatie.  

Aan de andere kant leggen organisaties steeds hogere verwachtingen bij Finance. Management verwacht realtime inzichten, voorspellende analyses en proactief sturende financials. Veel finance organisaties kunnen deze verwachtingen nog niet waarmaken. Vaak ontbreekt het juiste fundament dat nodig is om finance te laten excelleren.

Wij maken organisaties klaar voor deze uitdagende toekomst. Met specifieke oplossingen voor het opzetten en inrichten van een control framework, horizontaal toezicht en het realiseren van een beheerste bedrijfsvoering. Maar vooral met ruim 200 financials die expert zijn op het vlak van audit, financial control, business control, project control, agile control en risk & compliance.

Dit is wat we doen
Artikelen
Van interne beheersing naar betrouwbare besturing II Finance

Van interne beheersing naar betrouwbare besturing II

Veel organisaties maken fraaie rapportages. De één ziet er nog mooier uit dan de ander, maar vaak is de basis helemaal niet op orde. Hierdoor wordt incomplete of onjuiste informatie weergegeven of komt de rapportage op een inefficiënte manier tot stand. Pas als de basis van je bedrijfsvoering op orde is, heb je de middelen in handen om tot de informatie te komen die effectieve besturing van je organisatie écht ond...

Alle artikelen