Corona-desk.nl

We voelen de impact van corona enorm. Persoonlijk, bij de mensen dichtbij ons, en op ons werk. We zien dat het bedrijfsleven echt alle zeilen moet bijzetten om de continu veranderende situatie in control te krijgen en te houden. Veel organisaties kampen acuut met een enorme druk op de omzet en grote onzekerheid over hun toekomst.

Voor finance betekent dit extra focus op cashflow, scenarioplanningen, business performance en snel anticiperen op ingestelde overheidsmaatregelen.  

Ook vanuit huis staan we klaar om onze klanten te helpen. Wanneer directe inzet nodig is om urgente zaken op te pakken en op te lossen staan wij voor je klaar! 

Zoek je snel een energieke finance professional? 

Finance professionalsFinance oplossingen 

Naast interim professionals bieden we specifieke oplossingen op maat voor bepaalde sectoruitdagingen, of helpen we organisaties hun finance afdeling naar een hoger niveau te tillen. Bekijk hier met welke oplossingen we jouw organisatie kunnen helpen. 

Finance oplossingenVan onze consultants
Van interne beheersing naar betrouwbare besturing II Finance

Van interne beheersing naar betrouwbare besturing II

Veel organisaties maken fraaie rapportages. De één ziet er nog mooier uit dan de ander, maar vaak is de basis helemaal niet op orde. Hierdoor wordt incomplete of onjuiste informatie weergegeven of komt de rapportage op een inefficiënte manier tot stand. Pas als de basis van je bedrijfsvoering op orde is, heb je de middelen in handen om tot de informatie te komen die effectieve besturing van je organisatie écht ond...

Lees meer over Finance