Blijf met EIFFEL in control, ook in corona-tijd

Door de coronacrisis is het voor veel bedrijven een uitdaging om in control te blijven. Vooral voor finance zijn dit drukke tijden. Er is extra focus nodig op cashflow, scenario-planningen en business performance. Bovendien is het zaak om snel te anticiperen op de continu veranderende overheidsmaatregelen.


Bij EIFFEL staan we met ruim 170 financials klaar om jou als klant hierbij te helpen. Ook op afstand! Onze consultants brengen de energie die je van een moderne financial mag verwachten. Eiffelaars zijn flexibel, verbindend en altijd gericht op het resultaat.

Accounting

Reporting

Control

Audit

Risk

AnalyticsDe Eiffelaar snapt jouw sector

Wat krijg je als je inhoudelijke expertise combineert met branchekennis? Echte toegevoegde waarde voor je bedrijf. Dat is precies wat de mensen van EIFFEL doen. De professional die jou gaat helpen, is al lange tijd aan één specifieke sector verbonden. Hij of zij kent deze door en door. We spreken dus dezelfde taal. Wel zo makkelijk.

Zeker tevreden

Alle Eiffelaars zijn onderling verbonden als een team. Dat betekent dat elke professional kan bouwen op een team van zo’n 500 experts in finance, legal, procesoptimalisatie, data-toepassing en talentontwikkeling. Zo ben je als klant van EIFFEL verzekerd van het beste resultaat.

Proberen? Daag onze professionals uit. Samen vinden we de oplossingen.

 

Cash-kompas

Heb je optimaal zicht op je kasstroom en volledig grip op je kasstroommutaties? Zeker tijdens deze crisis is dit van cruciaal belang om zo je organisatie goed te kunnen beheersen. EIFFEL helpt je hierbij. Met het Cash-kompas krijg je een goede liquiditeitsprognose voor jouw organisatie. Zo ben je weer volledig in control.

Klik hier

Klanten die graag met ons werken

345 opdrachtgevers in 14 sectoren vertrouwen op de finance professionals van EIFFEL. 

Neem contact op

Heb je een specifieke finance uitdaging of zoek je tijdelijke versterking van je finance team? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!
Van onze consultants
Scenarioplanning in de praktijk Finance

Scenarioplanning in de praktijk

Op 16 maart organiseerde EIFFEL het Webinar Scenarioplanning en mocht ik mijn visie geven op dit onderwerp. Hier bespraken we het gebruik van scenarioplanning voor strategie, business cases en cashflow-planning. In dit artikel de belangrijkste take-aways uit dat gesprek.

Meer finance artikelen