Wil je de bestaande processen binnen je organisatie slimmer en flexibel inrichten? Ruim 100 gecertificeerde proces-specialisten van EIFFEL staan klaar om te helpen. Wij geven advies, lopen mee op de werkvloer en brengen zo het verbeterpotentieel in kaart. Die verbeterpunten pakken we vervolgens samen met de operatie op. Zo stellen we jou als klant in staat om topprestaties te leveren.

Doordat wij vaak samenwerken met data-analisten en teamcoaches krijgt onze dienstverlening extra dimensies. Het wordt voorspelbaar en de veranderingen worden beter gedragen op de werkvloer. Zo creëren we resultaat op papier én op de werkvloer.


Robotisering (RPA)

Ik wil handmatige processen automatiseren

Veel werknemers zien routinematige, administratieve handelingen als vervelend werk. Zij willen steeds vaker betekenis- en impactvol werk doen. Toch zijn bedrijven nog veel tijd kwijt aan (Excel-)lijstjes, handmatige controles, correcties en zelfs dingen overtypen van het ene naar het andere systeem. De oplossing ligt in het robotiseren van deze werkzaamheden. Zo kunnen de medewerkers zich focussen op dat waar ze energie van krijgen: waarde creëren voor de klant. Bovendien minimaliseer je zo de kans op fouten, stijgt de verwerkingscapaciteit en dalen bewerkings- en doorlooptijden.


Process Design

Ik wil inzicht in mijn bedrijfsprocessen

Heldere, eenduidige vastgelegde processen vormen de basis van een goede bedrijfsvorming. Op die manier werk je sneller (nieuwe) medewerkers in, worden werkzaamheden minder foutgevoelig en zijn deze beter over te dragen. Bovendien krijg je zo makkelijker grip op het proces; je kunt dankzij de vastgelegde processen beter achterhalen waar en hoe je bepaalde zaken kunt verbeteren. Process design is een bewezen methodiek om dit fundament onder je bedrijfsvoering te creëren.


Kaizen

Ik wil processen optimaliseren

Het zijn bekende uitdagingen binnen elke organisatie: doelstellingen halen en resultaten verbeteren. Tegelijkertijd wil je de wachttijd voor klanten verlagen net als de werkdruk voor je medewerkers. Je medewerkers voelen wel dat er dingen anders moeten, maar er is sturing nodig om de verandering ook daadwerkelijk door te voeren. Kortom: er is behoefte aan procesbegeleiding om tot de gewenste veranderingen te komen. Kaizen is een aanpak die hier oplossing voor biedt.


Lean Training

Ik wil een ‘continu verbetercultuur’

De meest waardevolle veranderingen in een organisatie komen uit de medewerkers zelf. Je stimuleert dit gedrag bij je medewerkers door ze de theorie van bepaalde verbetertechnieken – zoals Lean Tools - bij te brengen. Goede training is hiervoor van groot belang. Trainen vergroot de kennis en inzichten van medewerkers en maakt van hen gepassioneerde ‘continu verbeteren’ ambassadeurs.


Lean Maturity Scan

Ik wil weten waar en hoe ik mijn processen kan verbeteren

Een gezonde organisatie wil continu verbeteren, maar is nog niet waar ze wil zijn. Er blijven vragen: Waar staan we nu? Zijn we als organisatie wendbaar (Lean) genoeg? Welke stappen moeten we zetten om te verbeteren? Wat houdt ons tegen?

Met de Lean Maturity Scan zie je eenvoudig hoe Lean je organisatie is en welke stappen je moet nemen om volwassener te worden.


Strategy Deployment

Ik wil mijn visie en strategie implementeren

Je hebt als directeur, managementteam of afdelingshoofd een visie; deze kant moet het op! Maar hoe maak je de te zetten stappen concreet? Hoe neem je de organisatie en medewerkers hierin mee? En nog belangrijker, hoe zorg je dat alle activiteiten bijdragen aan het realiseren van de visie?

Mark Worm
Businessmanager process

06 2656 4692
mworm@eiffel.nl

Neem contact met ons op

Bedankt voor uw bericht. We nemen heel snel contact met u op!
UItgelicht
Whitepaper processmining en RPA
We nemen je mee in de wereld van Robotic Process Automation en Process Mining. Wat kunnen beide technieken betekenen voor jouw organisatie? En hoe kun je hiermee concreet aan de slag? En zelfs: hoe versterken beide technieken elkaar?
Download
Projecten waar we trots op zijn
Alle artikelen
Strategisch leiderschap en coaching Business Excellence

Strategisch leiderschap en coaching

Als organisatie in deze tijd krijg je volop uitdagingen voor je kiezen. Veranderingen volgen elkaar in rap tempo op en de ontwikkelingen gaan in sneltreinvaart. Is jouw organisatie in staat de vijandelijke troepen - die in grote getallen aan de poort staan te schudden - af te weren? Zijn jullie optimaal beschermd en in staat voorop te blijven lopen in een markt waarin stilstand meer dan ooit achteruitgang is? Of l...

Meer process artikelen