Met meer dan 100 gecertificeerde processpecialisten staan wij dagelijks voor onze klanten klaar om slimmere en flexibele processen te realiseren. En zo stellen wij onze klanten in staat om topprestaties te leveren. Wij leveren niet alleen advies, wij lopen daadwerkelijk met de processen op de werkvloer mee en brengen zo het verbeterpotentieel in kaart. Daar gaan we vervolgens samen met de operatie mee aan de slag.

Inmiddels verbinden we onze process expertise steeds meer aan de kracht van analytics. Hiermee krijgt onze dienstverlening een extra dimensie: die van voorspelbaarheid. De kracht van kwalitatieve en kwantitatieve technieken maken ons een sterke speler in de wereld van procesverbetering. We denken out of the box en stellen het talent van medewerkers centraal bij iedere verandering. Zo creëren we niet alleen resultaat op papier, maar ook op de werkvloer.

Process dienstverlening

Lean implementaties

Onze Lean trajecten bestaan altijd uit een procesmatige en menselijke kant, gecombineerd met een datacomponent. Wij meten de feitelijke verspilling en koppelen dit aan wat we zien, horen en voelen. Op deze manier creëren we draagkracht op de werkvloer. Daarom werken we altijd nauw met de medewerkers samen. En trainen hen in het Lean gedachtegoed. Zo leren zij zelf de verspillingen herkennen en kan de organisatie uiteindelijk zelfstandig blijven verbeteren.

Neem contact op Jori Michels Process Consultant
06-2669 47 75

Tekort aan specialistisch personeel

Veel technisch intensieve organisaties – zoals netwerkbedrijven, telecom- en waterbedrijven en installatiebedrijven – ervaren dezelfde problemen. Een tekort aan technische capaciteit. Het werkpakket voor technisch personeel is simpelweg te omvangrijk voor de huidige capaciteit. De gevolgen van deze tekorten zijn groot. Zo zijn er zelfs al organisaties waarbij het tekort aan technische capaciteit een hele keten aan inefficiënties veroorzaakt. Deze schaarste en beschikbaarheid van technisch personeel neemt op korte termijn niet af. Wij focussen ons dan ook op het meer doen met de beschikbare middelen. Hoe kun jij je processen efficiënter inrichten, waardoor je tijd vrijmaakt voor het technisch personeel en hun capaciteit maximaal benut?

Neem contact op Mike Koopmans Director process
06 2656 44 57

Interim consultants

Naast het behandelen van vraagstukken of de inzet van onze process expertise op projectbasis, zijn wij ook inzetbaar op de ‘klassieke manier’; als interim professional. Heb jij een tijdelijke process professional als vervanging of toevoeging binnen jouw team nodig, dan staan onze consultants voor je klaar. Onze inzetbaarheid varieert van junior tot c-level. Om onszelf scherp te houden en de juiste kennis & expertise mee te brengen naar jouw organisatie, investeren wij continu in onze eigen kennis en ontwikkeling. Zo maken wij het verschil.

Neem contact op Mike Koopmans Director process
06 2656 44 57