Ben je op zoek naar Scrum Masters, Agile Coaches, Consultants of een partner voor een Agile Transformatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Team Business Excellence heeft ruime ervaring in het werken met Agile en Scrum.

In een snel veranderende wereld helpen wij organisaties om toekomstbestendig te zijn. Door mens, proces en technologie in beweging te brengen halen we meer waarde uit jouw organisatie. Samen met jouw eigen mensen realiseert team Business Excellence  een wendbare en efficiënte bedrijfsvoering. “Werkgeluk” en “jouw klant” staan hierin centraal. Dit doen wij op alle niveaus, van individuele Scrum Masters tot het begeleiden van grote Agile transformaties.Agile professionals

Ik wil tijdelijke versterking van agile professionals

Wil je direct een gecertificeerde Scrum Master of product owner binnen jouw organisatie? Wij leveren professionals die gefocust, committed en dedicated zijn om  jouw team en daarmee jouw organisatie continu te verbeteren.Agile teams

Ik wil Agile werken met mijn team

Op een Agile manier werken met jouw team zorgt ervoor dat jullie in staat zijn om snel te schakelen en direct op klantwensen en ontwikkelingen in de markt in te kunnen spelen. In onze aanpak voor het creëren van een wendbaar team streven we ernaar om daar te zijn waar de ontwikkelingen nodig zijn. Om uiteindelijk jouw team autonoom op een Agile manier te kunnen laten werken.

Bekijk hier hoe hoe zo'n transitie er op een tijdslijn uit kan zien.  Agile transformatie

Ik wil Agile werken met mijn organisatie

Hoe maak je de stap van individuele Agile teams naar een compleet wendbare organisatie? Wij geloven in een integrale aanpak waar wendbaar werken onderdeel wordt van de bedrijfscultuur. Hiervoor is verandering nodig van management tot op de werkvloer. Onze aanpak kenmerkt zich door samen een maatwerktraject te realiseren dat staat voor een duurzaam resultaat. Vijf onderwerpen zijn in onze aanpak van belang voor een duurzame transitie naar een wendbare organisatie:

  1. Het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent en competenties
  2. Het creëren van gedeeld leiderschap
  3. Het juist inzetten en begeleiden van methoden & middelen
  4. Het aanmoedigen van transparantie en managementsupport
  5. Het sturen op resultaten door middel van dataAgile op afstand

Ik wil efficiënter en prettiger samenwerken met mijn team op afstand

Thuiswerken vergt een andere manier van werken en vooral een andere manier van coachen en begeleiden dan je wellicht gewend was. Echter, een goede implementatie van Agile kan hier enorm bij helpen. Agile teams zijn zelfstandig en gewend om wendbaar te opereren . Gebaseerd op de principes van Agile werken, maar toegespitst op jouw organisatie helpt EIFFEL je graag verder in het begeleiden van het werken op afstand.


Joost Koenders
Businessconsultant agile

06 26 56 4609
jkoendersk@eiffel.nl

Neem contact met ons op

Bedankt voor uw bericht. We nemen heel snel contact met u op!
UItgelicht
Whitepaper agile werken op afstand
Werk je Agile en ga je op afstand werken of blijf je dat doen? Goede combinatie! Agile werken is immers zelfstandig, zeer flexibel en je kunt razendsnel inspelen op veranderingen. Allemaal dingen die goed van pas komen als je thuis gaat werken. In deze whitepaper lees je hoe jij Agile werken op afstand goed inregelt – mét instandhouding van de onderlinge betrokkenheid.
Download
Projecten waar we trots op zijn
Alle artikelen
Past agile binnen jouw organisatie? Agile

Past agile binnen jouw organisatie?

Ken je dat gevoel, dat er wéér een project over budget dreigt te gaan terwijl het bij lange na niet af is? Bij voorbaat weet je dat dit zo’n project is dat eindeloos door blijft slepen. In veel gevallen kan Agile werken een oplossing bieden voor dit soort projecten door kortcyclisch resultaat te realiseren. In dit artikel bespreken wij een aantal indicatoren die aangeven of wendbaar organiseren past bij je situatie.

Meer process artikelen