Door veranderingen te omarmen, kunnen organisaties zich makkelijker aanpassen aan constante veranderingen in de markt. Veranderingen in het speelveld, veranderingen in de verwachtingen van burgers, veranderingen in de wet en regelgeving, maar ook razendsnelle veranderingen in de technieken en de toepassingen van deze technieken. 

Dit vraagt om een andere manier van samenwerken, informatie delen en om producten of dienstverlening wendbaar te ontwikkelen. En dat vraagt weer iets van jouw mensen: een andere manier van aansturen en monitoren. Wij geloven dat verandering begint bij jouw medewerkers. 

Agile dienstverlening

Wendbare organisatie

Als jouw medewerkers een agile mindset hebben, dan is de wendbare organisatie in zicht. Wij helpen organisaties en afdelingen de switch te maken naar een wendbare manier van werken. Wij doen dit altijd door jouw medewerkers te inspireren met onze aanpak en hen zelf te laten beleven hoe het anders kan. Kennisoverdracht en gebruik maken van de eigen kennis en kunde gebruiken we als versneller. Ondersteund door tastbare resultaten in de vorm van (smart) dashboards en Data Science, creëren we een helder beeld geven beter inzicht in de vooruitgang.

Neem contact op Joost Koenders Process consultant
06 2656 46 09

Controlling Agile

Steeds meer organisaties zetten agile teams in om software, nieuwe producten en diensten of klantprocessen te ontwikkelen te omarmen. Maar worden deze voordelen ook daadwerkelijk gerealiseerd? Wij hebben een geïntegreerde aanpak ontwikkeld, waardoor business control aansluiting vindt bij de agile ontwikkeling en hieraan aantoonbare toegevoegde waarde kan leveren. Zo helpen we organisaties onder meer met het inrichten van de juiste governance, het meetbaar maken van waardecreatie en het inrichten van de juiste mix van ‘hard’ en ‘soft’ controls, passend bij een innovatieve agile omgeving. Het resultaat: doelrealisatie in een agile omgeving, waarin de agile teams en Finance samenwerken aan gemeenschappelijke doelen.

Neem contact op Eelko Plomp Business consultant
06 1358 70 27