De snel veranderende wereld dwingt organisaties om zich in rap tempo aan te passen op de omgeving. Wij begrijpen de dynamiek waarmee hedendaagse organisaties moeten werken en de impact hiervan op het veranderend vermogen. Met een mensgerichte aanpak vergroten we de wendbaarheid van organisaties. Gebaseerd op de principes van agile werken, maar op maat voor jouw organisatie helpt EIFFEL je verder.

Joost Koenders Process consultant
Artikelen
Teamcoaching en talentontwikkeling Agile

Teamcoaching en talentontwikkeling

Agile organiseren bereik je niet met één jaarlijkse strategiebijeenkomst, drie vrijmibo’s en vijf teambuildingsessies. Er wordt vaak onderschat wat ervoor nodig is om een organisatie Agile te maken. Hoewel negentig procent van de managers hoge prioriteit geeft aan het wendbaar inrichten van de organisatie, ziet maar tien procent van deze managers hun organisatie als Agile. Waar schort het aan? Een goede Agile orga...

Lees ook onze whitepaper
Talent: Het hart van de agile transformatie
De best presterende organisaties hebben de kenmerken van een wendbare organisatie. Veranderingen in de wereld om ons heen volgen elkaar in hoog tempo op. Het snel inspelen op deze veranderingen en de juiste inzet van talent kan de sleutel zijn tot succes. Download de whitepaper en krijg inzicht hoe je talenten inzet in je agile transformatie.
Download
Alle artikelen