De snel veranderende wereld dwingt organisaties om zich in rap tempo aan te passen op de omgeving. Wij begrijpen de dynamiek waarmee hedendaagse organisaties moeten werken en de impact hiervan op het veranderend vermogen. Met een mensgerichte aanpak vergroten we de wendbaarheid van organisaties. Gebaseerd op de principes van agile werken, maar op maat voor jouw organisatie helpt EIFFEL je verder.

Weten wat EIFFEL voor jou kan betekenen?
Joost Koenders Process consultant
Artikelen
Whitepaper Agile werken op afstand Agile

Whitepaper Agile werken op afstand

Werk je Agile en ga je op afstand werken of blijf je dat doen? Goede combinatie! Agile werken is immers zelfstandig, zeer flexibel en je kunt razendsnel inspelen op veranderingen. Allemaal dingen die goed van pas komen als je thuis gaat werken. Agile werken betekent ook dat er veel contactmomenten zijn tussen jou en je medewerkers. Gebrek aan onderling contact en het gemis van verbondenheid met de organisatie zij...

Lees ook onze whitepaper
Talent: Het hart van de agile transformatie
De best presterende organisaties hebben de kenmerken van een wendbare organisatie. Veranderingen in de wereld om ons heen volgen elkaar in hoog tempo op. Het snel inspelen op deze veranderingen en de juiste inzet van talent kan de sleutel zijn tot succes. Download de whitepaper en krijg inzicht hoe je talenten inzet in je agile transformatie.
Download
Alle artikelen