Lean certificering in 7 dagen

In een wereld waar efficiency vaak deel uitmaakt van de bedrijfsstrategie, is de Lean filosofie, hét middel in het doeltreffend bereiken van doelstellingen. Ooit van start gegaan met één Black Belt, hebben we met de introductie van de Black Belt leergang in samenwerking met Prof. dr. ir. Hendrik Van Landeghem, nu een complete Lean academie staan. Samen met de docenten van IIBLC haal je nu bij ons je Yellow Belt, Green Belt én Black Belt certificering.

CIMCIL

Onze trainers hebben veel praktijkervaring. De trainingen ontwikkelden we dan ook samen met CIMCIL en is door deze samenwerking gebaseerd op theorie én praktijk. Dit betekent games, simulatie, praktijkvoorbeelden en behandeling van de theorie, maar ook reflectie op jouw eigen praktijk.

Iedere training levert minimaal 25 verbeterideeën en 5 verbetertrajecten op.

Investering

De kosten van de Black Belt training zijn €3.745,- en de Green Belt training is €2.500,-. Dit is exclusief BTW en inclusief de voorgeschreven literatuur en studiemateriaal. Bijkomende examenkosten zijn €450,-.
De lessen zijn in het Nederlands, het lesmateriaal en het examen zijn in het Engels. Je krijgt 100% examengarantie. Haal je bij het eerste examen een onvoldoende, dan brengen wij geen kosten in rekening voor de tweede poging.

"Wij bieden 100% examengarantie."

Guy van Herzele, hoofddocent Lean Black Belt EIFFEL
Hoofddocent Guy van Herzele

Docenten

Guy van Herzele is een Champion Belt met meer dan 25 jaar ervaring in alle aspecten van operationele bedrijfsprocessen in de agro-food industrie. Hij is onze hoofddocent Lean.

Prof. Dr. Ir Hendrik van Landeghem is een deskundige op gebied van Lean implementatiemethodes en logistieke systemen en hun toepassing in de bedrijfsprocessen.