Meer aandacht voor preventie en gezondheid. Betere zorg voor meer mensen tegen lagere prijzen. Goed werkende systemen die moeten voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving. De zorg staat de komende jaren voor grote uitdagingen. Binnen de gehele keten zal het accent meer liggen op efficiënter werken met minder regels. En om betaalbaarheid en kwaliteit te waarborgen voor de toekomst. Om gemeenschappelijke doelen te realiseren, zullen nieuwe samenwerkingsvormen ontstaan.

Maar hoe en wanneer starten we met dit proces? Complexe vraagstukken in de zorg zijn vaak niet op te lossen binnen één organisatie. Het is belangrijk dat organisaties over de schotten van hun eigen instelling heen (durven) kijken. We brengen organisaties met verschillende belangen bij elkaar om tot een gezamenlijk tevreden resultaat te komen. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk dat we inzetten om de opdrachten van onze klanten succesvol af te ronden. Samen met ons netwerk creëren we een nieuwe manier van denken en handelen binnen de zorg waarbij creativiteit en innovatie voorop staan.

Hiermee kunnen we je helpen

Bedrijfsvoering en capaciteitsmanagement

Ketensamenwerking

Controle, bekostiging & verantwoording  (CBV)

Waarom klanten voor EIFFEL kiezen

Uitstekende professionals

Onze professionals beschikken over de juiste expertise. Wij zijn actief in de hele zorgsector. We werken onder meer voor zorgverzekeraars, ziekenhuizen, GGZ, VVT, het sociaal domein en de jeugdzorg. We bieden strategische oplossingen voor complexe problemen op het vlak van bedrijfsvoering en optimalisatie van zorginhoudelijke processen. Bovendien doen we bij EIFFEL meer dan alleen rapporten schrijven. We zetten ons ook in op de werkvloer. We helpen onze klanten graag met een succesvolle implementatie van de oplossingen die we hebben aangedragen. En we gaan pas weg als de resultaten goed geborgd zijn.

Support team

Huur je professionals in via EIFFEL? Dan kun je rekenen op persoonlijke aandacht van een compleet supportteam. Dat zorgt ervoor dat je project vlekkeloos verloopt. De businessmanager staat altijd voor je klaar als eerste aanspreekpunt. Daarnaast heeft elke consultant een performancemanager die hem om haar begeleidt om het project zo goed mogelijk te laten verlopen. Consultants kunnen ook altijd een beroep doen op de expertise van onze businessconsultants. Die persoonlijke aandacht is volgens ons van cruciaal belang om onze consultants te laten excelleren voor jouw organisatie.

 

Op locatie en op afstand

Dat onze professionals zich makkelijk aanpassen, bewijzen ze tijdens de coronacrisis. Ze werken graag op locatie bij de klant, maar - nu het moet - werken ze net zo makkelijk vanuit huis. Ze beschikken over alle juiste tools om probleemloos thuis te werken. Daarnaast staat er altijd een IT-afdeling paraat om te garanderen dat het thuiswerken altijd veilig en soepel verloopt.

IMPACT SCAN COVID

Met de impact scan brengen we snel en gestructureerd de financiële gevolgen van COVID in kaart. Met behulp van goede informatie kan uw ziekenhuis een goede toekomstvisie vormen en een eigen koers blijven varen. Op korte termijn voor de financiële huishouding, en op lange termijn voor de transformatie waar de zorg voor staat.

Lees hier meer

 

Neem contact op

Heb je een specifieke uitdaging of zoek je tijdelijke versterking van je team? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!
Alle artikelen