Lokale overheden krijgen een steeds breder takenpakket en meer verantwoordelijkheid. Een toenemende zorgbehoefte, veiligheid op straat, de leefbaarheid van de buurt en huisvestingsvraagstukken duelleren om de aandacht van de raad. Burgemeesters luiden ondertussen de noodklok, omdat criminelen steeds vaker grip krijgen op gemeenteraadsleden. En wat te denken van duurzaamheid, dat begon als een ideaal maar langzaam verandert in wetgeving?

De ontwikkeling van het politieke landschap laat zien dat burgers zich steeds meer laten horen via lokale partijen, waardoor een nieuwe en versplinterde politieke arena ontstaat. De toenemende hoeveelheid taken van de gemeente en beperkte mogelijkheden om daar invulling aan te geven, zorgt voor hernieuwde aandacht voor burgerparticipatie.

Hoe organiseer je dit als gemeente in een individualiserende samenleving? En hoe geef je invulling aan alle wet- en regelgeving die op je af komt? Als jarenlange partner hebben wij een ongekend groot en trouw netwerk binnen deze sector en kunnen wij organisaties écht klaarmaken voor de toekomst. Op wendbaarheid, leefbaarheid en veiligheid, maar ook door grip te houden op financiën en de bedrijfsvoering.

Ben jij op zoek naar een gedreven finance of legal trainee? 

Waarom klanten voor EIFFEL kiezen

Uitstekende professionals

Via EIFFEL krijgt je organisatie toegang tot de beste professionals voor jouw sector. We recruiten specifiek op eigenschappen die nodig zijn om als consultant het verschil te maken bij jou als klant. Door onze jarenlange ervaring, weten we welke mensen nodig zijn om interim-opdrachten tot een succes te maken. Waar we op selecteren? Onze professionals zijn in ieder geval zelfstandig, zelfstartend, sociaal en passen zich gemakkelijk aan. En niet onbelangrijk: ze hebben lef. Van iedereen die bij ons solliciteert, nemen we zo'n 5% aan. Een pittige selectie dus waar alleen de beste professionals doorheen komen.

Support team

Huur je professionals in via EIFFEL? Dan kun je rekenen op persoonlijke aandacht van een compleet supportteam. Dat zorgt ervoor dat je project vlekkeloos verloopt. De businessmanager staat altijd voor je klaar als eerste aanspreekpunt. Daarnaast heeft elke consultant een performancemanager die hem om haar begeleidt om het project zo goed mogelijk te laten verlopen. Consultants kunnen ook altijd een beroep doen op de expertise van onze businessconsultants. Die persoonlijke aandacht is volgens ons van cruciaal belang om onze consultants te laten excelleren voor jouw organisatie.

Op locatie en op afstand

Dat onze professionals zich makkelijk aanpassen, bewijzen ze tijdens de coronacrisis. Ze werken graag op locatie bij de klant, maar - nu het moet - werken ze net zo makkelijk vanuit huis. Ze beschikken over alle juiste tools om probleemloos thuis te werken. Daarnaast staat er altijd een IT-afdeling paraat om te garanderen dat het thuiswerken altijd veilig en soepel verloopt.

Neem contact op

Heb je een specifieke uitdaging of zoek je tijdelijke versterking van je team? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!
Artikelen
P&C: Draagvlak creëren in de lijn Finance

P&C: Draagvlak creëren in de lijn

In het eerste webinar stonden we stil bij het doel van Planning & Control. En hoe het ook anders kan. De meest gestelde vraag was "hoe creëer je draagvlak en eigenaarschap zodat het niet alleen het feestje van financiën is? " In deze webinar gaan we het gesprek aan met experts uit de praktijk om te achterhalen hoe je planning & control in de lijn beter op de agenda krijgt. 

Meer lokale overheid