De ontwikkelingen in de handel en industrie gaan razendsnel. Grenzen vervagen en producten gaan de hele wereld over. Globalisering, innovatie en technologische kansen spelen hierin een belangrijke rol. Maar door de onzekerheid over de impact van de Brexit, handelsoorlogen én het personeelstekort zal de groei van de laatste jaren omslaan in stagnatie. En wat te denken van de druk die de CO2-reductie op onze industrie legt?

Wil je als bedrijf relevant voor je afnemers blijven, dan moet je je continu blijven verbeteren. Hoe blijf je efficiënter dan je concurrenten? Hoe vertaal je data naar inzichten en stuurinformatie? Welke technologie helpt jouw organisatie om voorop te blijven lopen en hoe implementeer je die? En, niet te onderschatten: hoe zorg je dat jouw medewerkers gemotiveerd bijdragen aan de doelen van je organisatie? Allemaal vragen waarop wij passende antwoorden hebben.

Artikelen
Financial Robin van Beusekom Finance

Financial Robin van Beusekom

In zijn eerste jaren bij Eiffel heeft finance consultant Robin van Beusekom veel rollen in de financiële sector vervuld. De ervaring met risicomanagement die hij daar opbouwde kwam goed van pas bij klanten in andere sectoren. Met dit soort kruisbestuiving kan een consultant al veel waarde brengen, maar voor Van Beusekom stopt het daar niet. Hij denkt dat een consultant zelfs een inspiratiebron kan zijn voor het ve...

Alle artikelen