De financiële wereld en daarmee ook de verzekeraars hebben zich na de kredietcrisis razendsnel herpakt, maar het speelveld ziet er totaal anders uit. Belangrijke thema’s zoals leven, inkomen, bedrijfsvoering en nieuwe risico’s zijn binnen de financiële dienstverlening misschien zelfs nóg relevanter geworden voor de maatschappij.

Binnen een dynamische omgeving van veranderende regelgeving, innovatie en snel veranderd klantgedrag is flexibiliteit en wendbaarheid van cruciaal belang. Hoe blijf je winstgevend? Welke processen kun je verbeteren en wat moet fundamenteel anders? Hoe ga je om met de politiek, wet-en regelgeving en toezichthouders die - in het slechtste scenario - tot enorme boetes overgaan?

EIFFEL ondersteunt verzekeraars in een breed scala aan thema’s. Denk aan aansprakelijkheid, het meedenken met beleidsvorming naar aanleiding van de coronamaatregelen en het nieuwe normaal. Binnen de thema’s schade, leven, bedrijfsvoering, inkomen en nieuwe risico’s zijn we actief voor onze klanten. Van grootschalige projecten met een afgesproken resultaat, tot individuele inzet van trainees tot senior consultants.

 

Hierbij helpen we u graag

Juridische ondersteuning

Vaak zorgt een verandering in wet- en regelgeving voor veel extra juridisch werk in de financiële sector. Denk aan letselschade, rechtsbijstand en/of aansprakelijkheid. Met ruim 250 ambitieuze juristen is de breedte van onze juridische dienstverlening groot.
Eiffel kan dan helpen met interim juristen. Op individuele basis, in een team van verschillende disciplines of on-demand vanuit ons Legal Office.

Interim financials

Valt er iemand uit of neemt het werk tijdelijk toe? EIFFEL levert snel goede finance professionals. Al onze professionals hebben WFT-certificering zodat ze snel en probleemloos aan de slag kunnen. Ze zijn geselecteerd op dat ze zich een omgeving snel eigen kunnen maken. Daarbij krijgen ze ondersteuning van een supportteam van inhoudelijk experts, coaches en relatiemanagers.

Grootschalige projecten

Werkachterstanden of grote pieken in de werkvoorraad door bijvoorbeeld een verandering in wetgeving of druk vanuit een toezichthouder? EIFFEL is dé specialist in Nederland in het neerzetten van succesvolle administratieve projecten. Van staffing tot projectmanagement en van HR-programma's tot business intelligence. We bewijzen keer op keer dat we alles in huis hebben om er een succes van te maken.

Wilt u kennismaken met de mogelijkheden van EIFFEL? 

Neem contact met ons op

Dan maken we zo snel mogelijk een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jasmina Isakovic
Businessmanager
financiële instellingen

06 10 63 0535
jisakovic@eiffel.nl

Uitgelicht
Whitepaper Agile werken op afstand
In deze whitepaper lees je hoe je agile werken op afstand goed regelt – mét instandhouding van de onderlinge betrokkenheid
Download
Cases
Alle artikelen
Kennis
Alle artikelen