De pensioenmarkt is zeer dynamisch. Veelal ligt de oorzaak van deze dynamiek in wijzigingen in wet- en regelgeving. Maar ook druk op dekkingsgraden, veranderende behoeften van werkgevers en werknemers en onduidelijkheden rondom het Pensioenakkoord liggen hieraan ten grondslag.  

Flexibiliteit en wendbaarheid zijn van cruciaal belang om te kunnen blijven navigeren in een onzekere omgeving. Hoe houd je de kosten onder controle? Welke processen kun je verbeteren en wat moet fundamenteel anders? Hoe zorg je voor de juiste inzichten? Hoe ga je om met de AVG, het Pensioenakkoord en de aankomende wetswijziging bij Echtscheidingen? Of met politiek en toezichthouders die - in het slechtste scenario - tot enorme boetes overgaan?

EIFFEL ondersteunt de pensioenmarkt in een breed scala aan thema's. Denk hierbij aan juridische en financiële ondersteuning en projectmanagement, van jonge talenten die helpen binnen de pensioenadministratie of juridische afdeling tot senior consultants voor change projecten of tijdelijke invulling van een uitgevallen medewerker.  

Hierbij helpen we u graag

Projectmanagement

EIFFEL heeft een bewezen track-record  in succesvolle projecten. Volgens ons draait dit om een combinatie van sterke processen, performancemanagement, gemotiveerde projectmedewerkers, een dagelijkse focus op resultaat en de mogelijkheid om snel te leren en bij te sturen. Door aan de voorkant heel goed en streng te selecteren zorgen we voor de juiste mensen op de juiste plek. Dit in combinatie met een sterk oog voor stakeholdermanagement zorgt keer op keer voor tevreden klanten.

Interim financials

Valt er iemand uit of neemt het werk tijdelijk toe? EIFFEL levert snel goede finance professionals. Al onze professionals hebben WFT-certificering zodat ze snel en probleemloos aan de slag kunnen. Ze zijn geselecteerd op dat ze zich een omgeving snel eigen kunnen maken. Daarbij krijgen ze ondersteuning van een supportteam van inhoudelijk experts, coaches en relatiemanagers.

Juridische ondersteuning

Vaak zorgt een verandering in wet- en regelgeving voor veel extra juridisch werk in de financiële sector. Met ruim 275 ambitieuze juristen is de breedte van onze juridische dienstverlening groot. We hebben specialisten in pensioenrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, privacy-recht & compliance. We kunnen ondersteunen op interim basis, in een team van verschillende disciplines of on-demand op afstand vanuit ons Legal Office.

Wilt u kennismaken met de mogelijkheden van EIFFEL? 

Neem contact met ons op

Dan maken we zo snel mogelijk een persoonlijke afspraak om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jelske Stoop
Businessmanager
financiële instellingen

06 16 58 2804
jstoop@eiffel.nl

Cases
Alle artikelen
Kennis
Alle artikelen