Vraag een demo aan

Hoe kan data inzicht verschaffen in mijn bedrijfsvoering? Tegenwoordig worstelen veel organisaties met deze vraag. Naast de vraag hoe data inzicht kan verschaffen in de bedrijfsvoering, willen organisaties ook met data kunnen aantonen waar het verbeterpotentieel ligt. En dan het liefst zo geautomatiseerd mogelijk.

Gelukkig zijn er tegenwoordig technieken die in deze behoeftes voorzien, waaronder Process Mining. Process Mining zorgt voor een visuele weergave van bedrijfsprocessen op basis van de beschikbare data binnen of buiten de organisatie. Hierdoor wordt snel inzichtelijk hoe een proces feitelijk doorlopen is. Behalve het verloop van het proces laat Process Mining ook direct andere informatie zien zoals de doorlooptijd, de wachttijd, het aantal keer dat een bepaalde activiteit wordt uitgevoerd, de afkeur, de uitval, etc. Stuurinformatie waar een organisatie direct op kan acteren.


Demodashboard Process Mining in Power BI

Klik hier voor een korte toelichting over wat er uit dit dashboard te halen is. Mocht het dashboard niet goed werken klik dan hier.


Wat kunnen wij betekenen?

Wij hebben ervaring met meerdere Process Mining tools maar zijn expert met Process Mining in Power BI. Voorwaarde om te kunnen Process Minen is dat de data gelogd en correct is. Om resultaat te waarborgen doen we altijd een controle op de kwaliteit van de data. Mocht een organisatie nog niet klaar zijn voor Process Mining, dan kunnen wij helpen om de organisatie klaar te maken voor datagedreven werken. We zorgen ervoor dat de benodigde kennis altijd achterblijft bij de organisatie. Wij doen dit onder het motto: ‘Voordoen, samen doen, zelf doen’. Wij geven graag een gratis demonstratie. Vul via onderstaande knop het formulier in en we bellen je voor een afspraak!


 

 

Meer weten over wat Process Mining voor jouw organisatie kan betekenen?

Laat dan hier je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! 

Niels Schmitz
06-53265573
nschmitz@eiffel.nl

Meer lezen over Process Mining?
Process mining in Power BI Business Excellence

Process mining in Power BI

Hoe kan data inzicht verschaffen in mijn bedrijfsvoering? Tegenwoordig worstelen veel organisaties met deze vraag. Naast de vraag hoe data inzicht kan verschaffen in de bedrijfsvoering, willen organisaties ook met data kunnen aantonen waar het verbeterpotentieel ligt. En dan het liefst zo geautomatiseerd mogelijk. Gelukkig biedt de markt tools die aan deze behoeftes voorzien, zoals dashboarding en Process Mining....