Succesvol Transformeren

Succesvol transformeren - The future is now

Na twee eerdere, succesvolle edities weten we dat we als organisatie moeten transformeren om toekomstbestendig te zijn. Maar de future is now! Hoe transformeer je van een hark- naar een netwerkstructuur? En hoe kun je je als organisatie aanpassen aan de veranderende omgeving? Op donderdag 12 april beantwoorden we deze vragen bij Succesvol Transformeren: the future is now.

Gastspreker Richard van Hooijdonk, trendwatcher, futurist en topspreker, vertelt hoe je een organisatie klaar kunt maken voor een exponentiële toekomst. Met zijn internationale researchteam van 20 specialisten onderzoekt hij dagelijks vele trends op het gebied van robots, Internet of Things, neurotech, blockchain, en natuurlijk ook augmented en virtual reality.

Vanuit de context van de keynote nemen wij je tijdens rondetafelsessies mee in de actuele trends en ontwikkelingen over datgene wat ons allemaal bezighoudt: succesvol transformeren en toekomstbestendig zijn. Gefundeerd op data en gedreven door talent.

Programma middag

13.30 uur Inloop & ontvangst
14.00 uur Plenaire opening
15.15 uur Koffiebreak
15.45 uur Deelsessies
17.00 uur Plenaire afsluiting
Vanaf 17.30 uur Borrel

Naast het plenaire programma volg je een maatwerksessie van 75 minuten. In deze sessie draait het om kennisdelen, netwerken en beter worden/beter kunnen anticiperen. De line-up van experts en meer over de inhoud staat hieronder per deelsessie beschreven.

Het ochtendprogramma vind je hier.

 

 

Zo was het de vorige keer