Hét zorgcongres: Gezond naar de Toekomst!

Dit was hét zorgcongres: Gezond naar de Toekomst!

Betere zorg voor meer mensen tegen lagere prijzen, transparante zorgprocessen en goed werkende systemen die voldoen aan nieuwe wetgeving. Alles met als doel om meer aandacht voor de cliënt en betere kwaliteit van de zorg te realiseren. Enorme uitdagingen! Hoe zit jouw organisatie in deze wedstrijd? Zoek je naar samenwerking? Voert jouw organisatie vernieuwingen als eerste door of lift je liever mee? Kijk jij proactief naar de toekomst van zorg of wacht je rustig af?

Op donderdagochtend 22 november stonden wij met managers en bestuurders uit de zorg, gemeenten en overheid uitgebreid stil bij deze thema’s tijdens hét zorgcongres: Gezond naar de Toekomst!

Diana Monissen, voorzitter van de Raad van Bestuur van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, nam ons in haar keynote mee in de ambities en missie van haar Centrum: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. En daarin is geen dag te verliezen. Afgelopen juni opende het grootste kinderkankercentrum van Europa officieel haar deuren. Het was een gepassioneerd verhaal over bezieling, grenzen verleggen, keuzes maken, passie om het beste te doen, over topprestaties leveren en over willen excelleren.  

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Dit was Gezond naar de Toekomst!

 

Naast het plenaire programma volgden de deelnemers maatwerksessies van 90 minuten. In deze sessies draaide het om kennisdeling, netwerken en beter worden. Meer over de inhoud van deze ochtend vind je hieronder!