Hét zorgcongres: Gezond naar de Toekomst!

Hét zorgcongres: Gezond naar de Toekomst!

Betere zorg voor meer mensen tegen lagere prijzen, transparante zorgprocessen en goed werkende systemen die voldoen aan nieuwe wetgeving. Alles met als doel om meer aandacht voor de cliënt en betere kwaliteit van de zorg te realiseren. Enorme uitdagingen! Hoe zit jouw organisatie in deze wedstrijd? Zoek je naar samenwerking? Voert jouw organisatie vernieuwingen als eerste door of lift je liever mee? Kijk jij proactief naar de toekomst van zorg of wacht je rustig af?

Op donderdagochtend 22 november staan wij met managers en bestuurders uit de zorg, gemeenten en overheid uitgebreid stil bij deze thema’s tijdens Hét zorgcongres: Gezond naar de Toekomst!

Diana Monissen, voorzitter van de Raad van Bestuur van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, neemt je in haar keynote mee in de ambities en missie van haar Centrum: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. En daarin is geen dag te verliezen. Afgelopen juni opende het grootste kinderkankercentrum van Europa officieel haar deuren. Een gepassioneerd verhaal over bezieling, grenzen verleggen, keuzes maken, passie om het beste te doen, over topprestaties leveren en over willen excelleren. Een verhaal dat je móet horen!

Programma

09.00 uur Inloop & ontvangst
09.30 uur Plenaire opening
09.45 uur Keynote van Diana Monissen
10.30 uur Koffiebreak
10.45 uur Deelsessies
12.15 uur Plenaire afsluiting
12.30 uur Lunch

Locatie: EIFFEL Arnhem

Naast het plenaire programma volgen de deelnemers maatwerksessies van 90 minuten. In deze sessies draait het om kennisdeling, netwerken en beter worden. De line-up van experts en meer over de inhoud staat hieronder per deelsessie beschreven.

Interesse? Stuur dan een mail naar events@eiffel.nl