Oplossingen

Het einde van versplinterde juridische dienstverlening: Legal Office

De wereld van juridische dienstverlening is van nature traditioneel. Met de komst van Legal Office is dit verleden tijd. Legal Office maakt juridische dienstverlening van A tot Z gemakkelijk, slim én voordelig.

Alle juridische expertise op één plek

Bij Legal Office bestaan er geen muren tussen juridische consultancy en de advocatuur. Afhankelijk van het probleem of juist de ontwikkeling van het probleem, schakelen wij de juiste juridische bijstand op maat in. Jurist als het kan, advocaat als het moet. Het grote voordeel? Geen verlies aan overdrachtsmomenten, verschillende aanspreekpunten of de verkeerde juridische hulp op het verkeerde moment. Daardoor verminderen de kosten. En is toch altijd de juiste juridische expertise aan boord.

EIFFEL brengt al deze werelden samen in Legal Office. We hebben de oplossingen Sourcing en Legal Office on Demand ontwikkeld en werken samen met Legal Office Advocaten. Alle juridische oplossingen samengebracht in één concept en uitgevoerd met het DNA van EIFFEL.

De voordelen

Teams Van juridisch experts en advocaten
Eén contactpersoon Voor het hele traject
Geen overdracht Naar andere partijen

De oplossingen van Legal Office

  • Legal On Demand - Legal On Demand voorziet in de behoefte aan juridisch maatwerk én flexibiliteit. Er staat per rechtsgebied een team klaar die ondersteunt, meedenkt, adviseert en meebeweegt. Liever schakelen met één jurist? Dat kan natuurlijk ook. 

  • Legal Office Advocaten - Legal Office werkt samen met Legal Office Advocaten onder hetzelfde dak: soepele en snelle overdracht van dossiers en de beste borging van de kwaliteit.

  • Legal Sourcing - Bij grote capaciteitsvraagstukken biedt Legal Sourcing een oplossing. Hoge volumes worden door een groot team van juristen opgepakt op projectbasis en binnen harde deadlines afgehandeld. Een extra juridisch team in eigen huis of juist op afstand. In ieder geval met dossierafhandeling volgens de normen en kwaliteitseisen van de eigen organisatie, tegen een vaste prijs. 

Een afspraak maken over Legal Office?

Karima van Zadelhoff

06 2654 42 66 kvzadelhoff{at}{eiffelpuntnl}
Karima van Zadelhoff

Hoe kunnen we elkaar beter leren kennen?

Slimmer werken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!