Oplossingen

Een unieke kijk op verbeteren

Wij realiseren duurzame verander- en verbeterprojecten bij organisaties. En de resultaten garanderen wij. Dat is Samen Duurzaam Verbeteren, onze visie op Lean.

Met de voeten in de klei

De basis voor alle verander- en verbeterprojecten die wij doen is onze visie, Samen Duurzaam Verbeteren. Wij geloven dat verbeteren alleen succesvol kan zijn wanneer wij werken vanuit deze visie. Dit doen wij op basis van 20 jaar ervaring met Lean binnen office omgevingen van profit en non-profit organisaties. Wij weten precies hoe je de verspillingen signaleert en de verbeteringen samen implementeert. Én de resultaten op een duurzame manier borgt. Die kennis van onze 25 Black Belts en 100 Green Belts delen we graag.

Resultaat:

Gefundeerd door data
100% focus op talent
Garantie op het resultaat

Onze aanpak

Elke situatie is uniek. Wij helpen organisaties met het realiseren van verbeteringen. Hierbij maken wij gebruik van de Lean filosofie, de agile methodiek, blockchain en process mining. Alles wat we doen is gericht op continu leren en verbeteren. Altijd gedreven door de talenten van mensen en gefundeerd door data.

Samen Duurzaam Verbeteren heeft oog voor mens, de omgeving én het resultaat. Van management tot op de werkvloer. Wij streven ernaar om daar te zijn waar de verbetering nodig is.

 

Ik vertel je graag meer over Lean.

Michel Pattiasina

06 3305 46 11 mpattiasina{at}{eiffelpuntnl}
Michel Pattiasina

Hoe kunnen we elkaar beter leren kennen?

Slimmer werken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!